Avengers 2 : Age of Ultron
Odmah na početku da razjasnimo, nisam nikakav hejter ni ništa, dapače obožavam marvelove superjunake otkad znam za sebe. Nakon odličnog prvog djela, nečeg "novog", tada jel, s oduševljenjem sam očekivao ovaj novi dio. I tako ja pun hajpa, očekivanja, i "ovo če rulati" misli uđem u kino, kad ono, kurčina. Neznam, mogao bih sada pisati 500 rečenica o tome što ne valja u filmu ali skratit cu : Dakle, film je totalno djetinjastvo govno, neznam kako bi to drugačije nazvao, nakon onog twilighita -12 age Amazing Spidermana 2, mislio sam da će Marvel barem ovom "filmčinom" vratiti svoj ugled i obraz, kad ono, totalno suprotnost, kad mislis da nemoze gore, eto ti paf ostaneš posran ko pas na kiši. Neznam odakle bi počeo, ali toliko onih forsiranja humora, djetinjastih scena, gluposti u filmu ima da sam dobio proljev na svako smijanje srednjoskolaca u kinu na svaku wanna be funny scenu . Neznam evo, jednostavno nije mi film legao nikako, 90% filma je jebeni CGI koji ja itekako primjetim tako da nisam ni imo osjecaj da gledam film, nego neku digitalnu kurcinu od superheroja. Što se tiče scena , ništa novo viđeno, imao sam osjecaj ko da gledam prvi dio sa drugim protivnicima, sve već viđeno u prvom djelu, apsolutno ništa novo, na one borbe u kinu sam poceo doslovce zjevat od dosade, a da ne spominjem one scene kada usred borbe s OPASNIMNAJJAČIMNEUNIŠTIVIMBOZANSKIM ULTRONOM, svaka naša dobričina baca šale , ko da se zajebavaju ne bore protiv tolike "prijetnje koja ce unistiti svijet", mislim uopce nema nikakvog adrenalina, ozbiljnosti, apsolutno nikakvih emocija "straha" il napetosti jel koje bi ja trebao barem malo osjetit za naše superheroje, jer hej, oni su Avengersi i to sve rješavaju bez imalo problema. Ponašaju se ko da se zajebavaju na nekoj momačkoj večeri na koju je uletio superstrašni Ultron, i tako umjesto da osjetimo neku napetost, "šta će se dogodit" trenutke itd, gledajuci film sve mi je bilo totalno ravno, aha vidi ga Iron Man, woow leti, bum bum, baci šalu, eto ga Hulk, razbija sve, explozije, wuhuu, evo ga totalni Bad Ass CAptain, oho vidi i on ima smisla za humor, aha bla bla, udarac, pad , zgrada, explozija, ultron, 1000 ultronovih klonova, šala, zajebancija, easy, gg wp. Sve u svemu, ka ta stro fa. Marvel je s ovim stavio točku na I i definitivno više nikad necu ic gledat nijedan njihov film, uništili su mi najdražeg superheroja ( pauka ), sad i ovo, sve u svemu, Man of Steel- gledajte i učite američke kretenčine, kako se radi film o superherojima, a ne ova 12y old sranja, bljuc bljuc. Looking forward to Batman v Superman, zajebi radnju.
4/10