HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2218540 Hitova
*

duksy

• 6302
    • hcl
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #1950 : 25. Veljača, 2007., 23:45 »
Warriorse sinoć. I da, previše owna film  :ave:

ane  :clap:

prejeben film  :clap:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #1951 : 28. Veljača, 2007., 16:30 »

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #1952 : 02. Ožujak, 2007., 13:42 »
Mad Max

pobesneo max  :dancing: :ave:

The Exorcist  :ementaler:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1953 : 02. Ožujak, 2007., 22:26 »
nnda.. doduse, ovaj prvi dio mi nije tak kul ko drugi dio.. a taj drugi ce bit sa du nedjelju jel?  :ohnoes:

*

Guss

• **
  • 185
« Odgovori #1954 : 02. Ožujak, 2007., 23:01 »
cop land

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #1955 : 02. Ožujak, 2007., 23:12 »
nnda.. doduse, ovaj prvi dio mi nije tak kul ko drugi dio.. a taj drugi ce bit sa du nedjelju jel?  :ohnoes:
da  :clap:

*

GRAY

• n00b
  • 2
« Odgovori #1956 : 04. Ožujak, 2007., 23:13 »
eragon

« Odgovori #1957 : 05. Ožujak, 2007., 00:14 »
mad max 2  :ementaler:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1958 : 05. Ožujak, 2007., 14:10 »
Oldboy :ementaler:

« Odgovori #1959 : 05. Ožujak, 2007., 15:23 »
death note
ep 20. :ementaler:

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #1960 : 08. Ožujak, 2007., 20:28 »
Gledo sam SpiderMan 2   :ementaler:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1961 : 08. Ožujak, 2007., 20:38 »
Blade Runner i previse owna.

Jos kad netko kaze da je dosadan... :wildboy:

« Odgovori #1962 : 08. Ožujak, 2007., 21:43 »
death note
ep 21
 :ementaler:

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #1963 : 09. Ožujak, 2007., 09:26 »
Sympathy for Mr. Vangeance - prvi dio Chan-wook Parko-ove triologije o osveti je ujedno i onaj najteži i najbizarniji, barem što se tiče sudbine likova. Pošto je glavni lik gluhonijem tu će biti poprilično malo dijaloga, ali i to pridonosi posebnoj i bizarnoj atmosferi filma na svoj način. Nažalost, nisam uspio nabaviti Director´s Cut verziju u kojoj je Park ostvario svoju ideju prelijevanja boja u crnu i bijelu sa bliženjem kraja filma. Ali čak i bez tog "artističkog" efekta, film je obavezan za pogledati. 8.5/10

Inside Man - iako od Hollywood-a u zadnje vrijeme ne očekujem previše, ovaj film me se prilično dojmio. Odlična gluma Denzela, Fosterice i Owena te zanimljiva priča o savršenoj pljački povezana sa otkrivanjem starog suradnika nacista i više su nego dovoljni za zabavan i intrigirajući film. 8/10

The Crow 4: Wicked Prayer - uvijek sam volio Vranu kao lika, filmovi su mi bili ok, a i seriju sam pratio. Ali ovo, ovo je nešto preloše. Od jeftine produkcije, smiješnog odabira glumaca (Tito Ortiz, Tara Reid, David Boreanaz, Danny Trejo) i podjele likova, do katastrofalne glume čak i za gorenavedene i njihove standarde. Da ne spominjem retardiranu priču... Sve u svemu, ako se želite ismijavati nečemu može, ali ukoliko hoćete ubiti vrijeme ili pogledati zanimljiv film zaobilazite u širokom luku. 3/10

Troy - iako prije nisam volio Ilijadu (zbog toga je nisam ni pročitao), nakon čitanja Simmons-ovog Ilija stavio sam je na listu čekanja. No eto, filmska adaptacija je uletjela prije pa da iznesem dojmove. Cijeli film nažalost izgleda dosta loše s tehničke strane, to mu ne bih uzimao kao lošu stvar da se ne radi o "povijesnom" i epskom spektaklu kakvog je film trebao prezentirati. Također, i potpuni izostanak bogova Olimpa iz sukoba mi se baš i nije dopao, no zbog očitog nedostatka kvalitetnih specijalnih efekata, i bolje je da su to izostavili nego izveli loše. Radnja je zanimljiva (iako to nije ni čudno pošto se radi o adaptaciji radnje), no gluma likova je uistinu čudna. Varira od odlične pa sve do preloše i neuvjerljive. Ni odabir glumaca mi se nije previše dopao u nekim slučajevima, ali bar su Ahileja i Hectora koliko toliko pogodili. Dobar i zabavan film svakako, ali ništa što ne smijete propustiti (ovo je mogao biti da ga je režirao npr. Jackson). 7/10

Taegukgi / Brotherhood of War - o ovom filmu sam čuo dosta, i to najviše kao o brutalnom azijskom "Spašavanju vojnika Ryana". Glavna radnja je zapravo retrospektiva jednog od glavnih likova, koji se prisjeća svojih doživljaja iz vremena sukoba Sjeverne i Južne Koreje. Film je prepun osjećaja, tuge i radosti, odlične atmosfere... ma nemam pojma šta da napišem. 9/10

*

Pinki

• n00b
  • 0
  • gej is okej
« Odgovori #1964 : 09. Ožujak, 2007., 20:30 »
vecernju skolu , bili su dobri  :ementaler:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9