Torque (2004)ISUSE
Neopisivo celuloidno iskustvo.
Svi i sve u filmu je tako radikalno i lošeguzično na najbolji mogući način. Ode do krajnjih granica i onda još toliko.
Tako su kul i boli ih kurac. Žive u savršeno šabanskom gradu MOTORISTA. Ili bar tako izgleda jer baš svi u gradu obožavaju te motorkotače.
Auti su negativci. Svi koji u filmu imaju auto ispadnu glupi šmokljani. LOL NERDS

O ničem drugom se ne priča i ništa drugo nije važno. Frajeri vjerojatno piju motorno ulje umjesto vode.
Ne znam, previše je savršenih detalja za izdvojiti.
Nitko u filmu ni jednom nije ODLOŽIO nešto iz ruke. Sve se doslovno baci. Čudna opservacija, ali događa se tipa triput u minuti.
Nevjerojatna režija i efekti. To sranje je van poznatog svemira. Lebdi tamo negdje u drugim dimenzijama.
Jaime Pressly je polusavršena i poluužasna istovremeno. Ne treba napominjati da je radikalna do maksimuma (jer su svi), ali stalno je u prekoitalnom stanju i oblizuje se i sranja. Nez.
Potjere i akcija rulaju. Baš mi nedostaju riječi za zadnju potjeru. Kako uopće napraviš tako nešto? Krene jako visoko i samo raste.
Potpuno overwhelming. Do kraja smo vrištali i pljeskali. 10/10 potjera.
Naravno, da sam ga gledao sam doma, dojam bi bio dosta lošiji.

Možda fali malo Ludacrisa u filmu, al bože moj.
A kad smo već krenuli, odlučili smo baciti dabl fičr.
The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)Malo više rendom nego što se sjećam.
Iritantan glavni lik kojeg baš nije moguće voljeti. Besmisleni južnjački naglasak nikako ne pomaže.
Uglavnom skroz okej i gledljivo, al nakon Torquea, sve utrke su jednostavno brng.