HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2215995 Hitova
*

Korisničko Ime

• **
  • 397
  • Kak ti fino jedeš.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14595 : 16. Kolovoz, 2013., 21:02 »
:ave:.

« Odgovori #14596 : 17. Kolovoz, 2013., 20:39 »
Elysium. Slažem se otprilike s ovim već napisanim gore, iako ne bih mu baš dao devetku, al 8 je sigurno. Jodie Foster mi je na ku**c išla, i kraj mi je malo bezveze. Nezz Matt Damon si ukopča kabel u glavu i umre i kraj. Isti jebeni problem ko sa Pacific Rimom - fali mi tih par minuta na kraju kao pravi završetak di bi oni fino objasnili kako oni dalje žive slobodno, ko je di završio, loose endove pokrili i to. Ne vjerujem da su svi sad išli GORE odjednom živjet, nego npr. prikažu taj neki novi sistem ko živi gore, ko na zemlji.
« Zadnja izmjena: 17. Kolovoz, 2013., 22:06 RoboWarrior »

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #14597 : 17. Kolovoz, 2013., 22:32 »
loooool nemoj srat da je spojlao elysium kralj, jebem ti boga mrtvog....gero to the rescue <3

nebi više nikad došao ovdje da sam pročitao, smeća necenzurirana

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #14598 : 17. Kolovoz, 2013., 22:59 »
robo warior, ne shvaćam što želiš reć s ovim kablom, kako to nema smisla?

« Odgovori #14599 : 17. Kolovoz, 2013., 23:29 »
Pa sve ti lijepo piše. Samo kažem da nakon on što ukopča kabel u glavu (Nebitno previše, bitnije je ovo sljedeće) i skopira podatke na kompijuter, tu je film završio. Skoro. Htio sam samo naglasiti da su trebali po meni na kraju još dodati nešto da kako spada zatvore film i kroz neki monolog ili neki tekst, može samo kadrovi sa glazbom u pozadini - nebitno - ispričaju malo kako su svi ti ljudi nastavili život, jesu bogataši ostali na Elysiumu, tko je kako završio itd.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #14600 : 17. Kolovoz, 2013., 23:50 »
Daj se skoncentriraj malo za ubuduće Robo. :wildboy:

« Odgovori #14601 : 18. Kolovoz, 2013., 00:28 »
Ma sakrio sam ove "važnije" stvari i prvi put, ono napisano ništa ne bi ni značilo nekom ko nije vidio film. :hiha2:

« Odgovori #14602 : 19. Kolovoz, 2013., 00:27 »
Elysium.

4/10

REALNO
Film izgleda ko da ima budžet od 5 kuna, sve se odvija na 2 lokacije, još taj užasan shaky-cam, ta NAJLOŠIJA GLUMA SVIJETA (jodie foster), taj cijeli neuvjerljivi svijet prepun smarajućih klišeja i besmislenosti.

Doslovno u nijednom trenutku mi film nije bio uvjerljiv, atmosfera apsolutna nula.

Čak je i sami dizajn elysiuma neinventivno jadan, izgleda ko BUDUĆNOST iz 80tih.

Besmislene stvari
Frajer stavi ŽIVOTNU ZAŠTITU na podatke koje spremi u svoj mozak (???), svi te podatke mogu vidit i čitat (vojnici na onom aviončiću), pa makar se oni prenose KABLOM na udaljenoj lokaciji, al kad ih ide ubacit u sustav frajer mora UMRIJET (???). Jel to znači da bi i kul bogataš morao umrijet da se downloadaju ti podaci? Nez, kako jadan pokušaj emocija. ULTIMATIVNA ŽRTVA XD A i ono dijete s hipopotamus pričom, apsolutno povraćanje.

« Odgovori #14603 : 19. Kolovoz, 2013., 00:37 »
Nez što je napisao u spoileru jer nisam čitao jer nisam gledao film, a možda se ti referiraš na to, al ono...

Ništa što je napisao u ostatku posta nije cinično, ironično ili kul, nez.

« Odgovori #14604 : 19. Kolovoz, 2013., 00:39 »
wow, koji kuler. koji cinizam, kakva ironija.

prebadass lik.

neočekivan zapi odgovor.

Nez, možda je stvar u IMAXU, al po napisanom od tebe i grge doslovno nemam osjećaj da je to isti film.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #14605 : 19. Kolovoz, 2013., 00:42 »
da, izgleda film def da košta 5 kuna.

Nez što je napisao u spoileru jer nisam čitao jer nisam gledao film, a možda se ti referiraš na to, al ono...

Ništa što je napisao u ostatku posta nije cinično, ironično ili kul, nez.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #14606 : 19. Kolovoz, 2013., 00:45 »
Sutra idem gledat pa ću prosudit.
Vjerovatno će bit 9.2 :hiha:

« Odgovori #14607 : 19. Kolovoz, 2013., 00:47 »
Kako se ekipa hvata za jednu rečenicu, VAU TIPKOVNICA RATNICI BRAVO ZA VAS. :clap:

Uglavnom, ne izgleda 5 kuna, al ne izgleda bome ni 115 M$.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #14608 : 19. Kolovoz, 2013., 00:49 »
što točno izgleda loše? jedna scena? ono čisto visual effect wise.
al vidim da barataš benčmarkovima za svaki cjenovni rang filmova pa ono. :faca:

« Odgovori #14609 : 19. Kolovoz, 2013., 00:58 »
Ne izgledaju vizualni efekti loši sami po sebi, već jednostavno svijet izgleda neuvjerljivo. Zemlja izgleda ko City of God više nego FUTURNE FAVELE 2149. A Elysium, jel se tamo ikad išta događa? Sve one scene su snimljene u sobama od 4 metra kvadratna i u nijednom trenutku nema više od 5 ljudi u kadru. To mi baš daje taj neki osjećaj JEFTINOĆE. :(

Doslovno nema prikaza života na elysiumu i sve te SAVRŠENOSTI, osim kad ekipa ima roštilj i kupa se u bazenu. I pička namisti novu frizuru i boju kose u spravi za hilanje. Vau.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9