Hercules [2014]Nezgodna stvar je kad ovo gledaš netom prije Transformera i onda doslovno sve zaboraviš jer Transfoemri su BOOM BOOM a ovo je nezz kao što očekuješ suvremeni mač i sandal film. The Rock je odličan, od nekakve polumržnje došlo je do nekog sitnog obožavanja, vjerojatno jer sam pročitao u Forbsu da je fraer jebena tvornica novaca, a ja volim čim je netko titanin nekog posla. Ingrid Bolsø Berdal kao borac pička je nažalost potpuno lišena svakog seksinesa, vjerojatno bi se sviđala Coletu, Rebecca Ferguson je gigapičkurdara međutim ima je oko 2 minute u filmu. Nažalost, film nije fantastičan, tako je marketiran, ali eto, nećete gledat magična stvorenja ni lude predjele nego ljude s mačevima i sad već kultnim sandalama. 6 / 10
Transformers: Age of Extinction [2014]Napokon dobri Transformeri. Malo su predugi jedino. Amerika, Texas, polja kukuruza, Mark Wahlberg je sveamerički samohrani otac koji je izumitelj i živi od junka, s najvećom pičkom u recentnoj memoriji, ne po izgledu toliko, koliko je lik savršen. Ona ne zna taj diskman i walkman, potpuno je nesposobna išta sama, ima najkraće traper hotpants moguće, njen dečko je driver, ona poslužuje tati večeru kao dobra curica kad joj on zabrani izlazak. Product placement koji ja inače baš ne porimjećujem je spektakularan ovdje, dakle ima tih scena koje po 20 sekundi su samo product placement, i to je ovdje naravno dobro, dodaje tom mitu Michaela Baya. Akcija je luda, ti roboti izgledaju ko pravi jebemti, ima robote dinosaure, Marky Mark puca iz Transformerskog mača, ima popularnog YouTube komedijaša Kassem G-a, ima scenu gdje se My Little Pony transformira u pušku, baš to cateranje svima je također mala nadogradnja titanskog mita Michaela Baya. 8 / 10
Mascara [1987]Legendarni privatni trackeri i njihovi korisnici koji blatantno lažu i/ili humongusno lažu ne bi li netko skinuo njihov film. Ovdje na lažu, ali gnjusno pretjeruju i navode random stvari. S&M klubovi podzemlje ovo ono OMG! Doslovno imamo jedan glimpse od možda 2 sekunde tog BDSM lyffa u tom klubu, većinom je neka smor drama s potpuno meni neprivlačnom i bezveznom Charlotte Rampling koja je kao neka KULTNA božica, ali ti idiotski kult ljudi se drže nekih svojih sranja koje su naučili iz zineova il nešto lol. Jedina dobra stvar u filmu su shemale pičke dvije, jedna (Eva Robin's) koja u odličnoj polaganoj uzbudljivoj sceni pokaže svog glorijusnog pišulinca. Druga treba, Romy Haag, je bila MUZA i djevojka Davida Bowiea i zbog nej se doselio u Berlin navodno. I razumljivo je kad je vidiš hehe. Ako pak jedan nije u djevojke s ekstra velikim klitorisima, ovaj film nema za njega baš ništa, a i ovako se relativno teško izdrži do kraja. Osim ako voli operu, ima dosta opere, to je isto vilo dobro. 5 / 10
Ulli Lommel's Zodiac Killer [2005]Ulli Lommel je nešto kao manje poznati Uwe Boll, zloglasni njemac. Nekoć partner u poslu i prijatelj Rainera Wernera Fassbindera, danas je više manje režiser koji izbacuje hrpetinu nula budžetnih filmova inspiriranih stvarnim serijskim ubojicama, i svi redotivo imaju ocjene do 3 na IMDbu. Imam nekakvu meku točku za te awkward stare (početak trećeg milenija) snimljene digitalnom kamerom filmove, glavni lik je karizmatičan, nefitting obučen (spitka, vojničke čizme, kamuflažne hlače u čizmama), ima ispred-svog-vremena undercut konzervativne visine, ponaša se autistično. Ali najveći razlog moje ljubavi prema njemu je njegov razlog za ubijanje, za razliku od Zodijaka koji nije imao pattern ili razlog,a to je loš odnos prema starim ljudima. On radi u domu za starije, i jako ih voli (ima jedan dugi monolog/naracija gdje nam to priča romantično) i kad čuje kako jedan tip govori da jedva čeka da teta umre, kad uhvati jednog čovjeka u laži svom ocu da ide radi u inozemnstvo, kad vidi kako bezveze neke trebe troše novac dok njihova stara teta nema, on njih smakne na najdosadniji mogući način s pucanjem iz pištolja. Međuti, nakon nekog vremena on nabavi neke kuglice za uspavljivanje, pa uspava žrtve i onda ih tri sekunde kasnije ubije isto tako iz pištolja. :-( Podnošljiv je jer je malo eksperimentalan ajmo reć, ima tu naraciju koja nekad govori o Zodijaku, ima fotografija žrtava pravog Zodijaka, ali pred kraj se izgubi i besciljnim snimkama i esejskoj naraciji. A i ja sam bio jako umoran i bilo je 3 ujutro pa vjerojatno i to ima veze zašto mi je bio nepodnošljiv pred kraj. Poseban spomen Davida Hessu za otpuhivanje uma nadlošom izvedbom. 4 / 10