HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

• 18882 Odgovora
  • 2216174 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #16995 : 10. Veljača, 2015., 15:46 »
u mojoj glavi to je tipa neka rocky zastarjelost.

btw jupiter ascending, 6/10 max, osim balema sve je govnasto, glupi svijet potpuno neuvjerljivi, odvratnoizgledajuće sve od dizajna pa do kostima noć vještica u osnovnoj školi,,,čak je čaning tatuma tolko bolio kurac da je došao full natty,,

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
  • sve je bolje kad se spoha lmao <:^)
« Odgovori #16996 : 10. Veljača, 2015., 15:53 »
Jupiter Ascending - Fan Questions with Channing Tatum: Favorite Scene
sjećaš se kako sam rekao da je ona scena terry gilliam skroz?!

fraer je doslovno tamo samo ga nismo recognizirali tko zna kako on izgleda realno,,,,

http://blogs.indiewire.com/theplaylist/goteborg-interview-terry-gilliam-on-rewriting-quixote-20140131
>I knew the Wachowskis from… when they were brothers.

:hihi:

btw
chaningov izgled u ovom videu gore :hiha: kako je moguće bit 24/7 toliko savršemn,,,,,,,

« Odgovori #16997 : 10. Veljača, 2015., 16:55 »
da,, jer je film i u jednoj milisekundi pokušao imati uvjerljiv svijet :hiha:

nastavak jupitera je skočio na vrh liste najočekivanijih nastavaka u ovom trenutku, zbacivši s trona nastavak smrtnog instrumentarija,,, :hiha:

*

Saviour

• *
  • 29
  • Alice In Chains
« Odgovori #16998 : 10. Veljača, 2015., 19:04 »
Zadnje sto sam gledao je film "Limitless", svideo mi se jako, odlican je zaista.(Brendli Kuper, De Niro) Sad cu da odgledam i Lucy, noviji film iz 2014. nesto kao kopija Limitlessa u zenskom izdanju, tako sam bar ja cuo.
Limitless - http://www.imdb.com/title/tt1219289/?ref_=nv_sr_1  svima toplo preporucujem.
Necu puno spojlati, cisto da kazem da se u filmu radi o jednom piscu, koji ne moze da nadje ideju za svoju novu knjigu, i tako nadje od nekog prijatelja drogu od koje postane prepametan, ono IQ 1000, uzivajte.
Lucy - http://www.imdb.com/title/tt2872732/?ref_=nv_sr_1 ovaj mi se gleda samo zbog Scarlett :o ( . )( . )
« Zadnja izmjena: 10. Veljača, 2015., 19:09 Saviour »

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #16999 : 10. Veljača, 2015., 20:34 »
Rocky je jedan od onih filmova koji nikad neće zastarit. S druge strane Terminator vjerovatno jeste, i dalje je dobar ali to sigurno nije više impresivno kao nekad.

*

kinaivan

• **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
« Odgovori #17000 : 10. Veljača, 2015., 21:47 »
Limitless mi je bio super, ali lucy nit ne moras gledat, glupost. Pogotovo ending.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #17001 : 10. Veljača, 2015., 22:09 »
Rocky je jedan od onih filmova koji nikad neće zastarit. S druge strane Terminator vjerovatno jeste, i dalje je dobar ali to sigurno nije više impresivno kao nekad.
rocky je baš ridikulno sapunica smeće. 4 / 10, ima jedno 2 minute boksa, ostalo je awkward stalone ljubavna/socijalna drama. mislim što nije ovako napisano loše, jer def radije gledam dobru romance priču nego BOKSANJE, ali kao rocky == boksanje je neka ekspektancija.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #17002 : 10. Veljača, 2015., 22:25 »
Ne možeš očekivat da boks traje svih 2h, sam taj bokserski meč je samo kruna filma. Radnja i likovi, socijalna drama, treninzi, nabrijavanje atmosfere... sve mi je vrhunsko i onda tek pred kraj filma kao kulminacija svega toga dolazi toliko očekivana borba da konačno svršiš :mrgreen:.

*

[proGABBEing] Richard

• **
  • 395
« Odgovori #17003 : 10. Veljača, 2015., 22:53 »
bezveze sam stavio fokus na to da nema boksa. nebitno, bitno je da je ta drama grozna jer su grozni dijalozi, a stalon je katastrofalan glumac.

*

kinaivan

• **
  • 250
« Odgovori #17004 : 11. Veljača, 2015., 15:22 »
Meni je rocky bio dobar. 8/10. Nije katastrofa ali nije ni neki masterpiece.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #17005 : 11. Veljača, 2015., 17:11 »
bezveze sam stavio fokus na to da nema boksa. nebitno, bitno je da je ta drama grozna jer su grozni dijalozi, a stalon je katastrofalan glumac.
Mogao bih se složiti u tome, nisu čemu dijalozi a i Stalone je loš kao glumac ali nekako u Rocky-ju baš zbog toga ispada dobar jer glumi glupog boksera koji nema ni osnovnu školu završenu i ne zna 2 rečenice povezat, i onda baš Stalone na tu ulogu legne k'o budali šamar :mrgreen:.

On-topic:

Shutter Island (2010)
Atmosferični mindfuck sa Di Capriom u ulozi američkog maršala koji dolazi da istraži misteriozni nestanak pacijentice iz ludnice-zatvora. Film, poput doktora iz dotične ustanove, će se poigrat sa našim umovima da na kraju nećemo imati blage veze šta je prava istina. Martin Scorsese je, slično kao u Departedu, ponovo odradio fantastičan posao.
9

Annabelle (2014)
Annabelle, neka vrste "prequela" na sasvim solidan horror The Conjuring, ovaj put bez Warrenovih istražitelja, također neloš horrorčić.
6,5

*

kinaivan

• **
  • 250
« Odgovori #17006 : 12. Veljača, 2015., 20:56 »
Shutter island sam bas mislio pogledat, velik Scorceseov fan. :)

« Odgovori #17007 : 13. Veljača, 2015., 03:48 »
nisi

to ne postoji

*

disc0

• 3069
« Odgovori #17008 : 13. Veljača, 2015., 07:52 »
A vidi kako je frajer objasnio nikove :hihi:

Iance pogledao Birdmana, ocekivao nesto bezveze, i vise u stilu Wrestlera jer sam negdje procitao da su ta dva filma slicna...
Ko je gledao oba, zna da nemaju veze jedan s drugim. Prvo kad sam poceo gledat mi je bilo 15 upitnika iznad glave i sto ja ovo gledam?!
Nakon 20ak min mi je bas postao napet i zanimljiv, film je totalno bolestan ali bas zato mi se i svidio, Norton i Keaton su odlicno odglumili. :thumbs:

*

kinaivan

• **
  • 250
« Odgovori #17009 : 13. Veljača, 2015., 09:35 »

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9