Chappie
Kakvo ugodno iznenadjenje od filma, kao i sa Guardians of The Galaxy, nisam pogledao niti jedan trailer, znao sam samo da se radi o nekom robotu...
Film je odlican, prica je zanimljiva, ni na sekundu mi nije bilo dosadno, kao sa npr zandjim Hobitom koji me ubio

Hugh Jackman u odlicnoj ulozi (
frajer glumi nagtivca,a usput je totalni retardirani australac sa istim stilom oblacenja i frizurom kao pokojni Stiv Irvine; savrseno! 
), Sharlto Copley je isto odradio odlican posao. Ali efekti....majko mila kako su savrseni, Chappie je tako nenormalno dobro animiran (odradili su neki brutalno dobar motion capture), one njegove ''usi'', ''oci'', ''obrve'' i ''brada''...sve se mice tako realno, kao da gledamo zivog glumca! Tako vjerno pokazuje svoje osjecaje, tako uvjerljivo hoda...IMHO najbolje animiran robot dosada.
Sad nakono ovoga nemogu docekat Blomkampovog Aliena, i stvarno se toplo nadam da mu se nece studio mjesat u posao oko novog Aliena, nego da ce frajer imat potpunu slobodu. Ako bude tako siguran sam 100% da ce film biti odlican.
EDIT: Zaboravio napisat i da je film prepun easter egova, npr
netko jako voli South Park 
Neznam ni dali su ovo ikakvi spoileri sto sam sakrio, ali eto da ne pokvarim nekome guste gledanja