Cole pustimo godine,ovdje se radi o ozbiljnim svarima, a i godine su samo modni detalj reko bi moj frend.
....zato jerbo sam se razočarao ko nikad do sad (ok green lantern mrtvi),nisam nikad zaspao nit na min na nekom superhero filmu, a ovdje mi je glava padala prema dolje 2-3 puta i to ne samo meni nego svoj trojici (3je nas je bilo) hehe,ma nismo bili nit pijani nit napušeni

Ma ne znam zašto mi film u toolikoj mjeri nije sjeo, ne mogu se načudit sam sebi,frendovima i filmu.Pa da, baš zato jerbo sva trojica volimo taj "đir", i svi smo imali isti utisak, eto valjda zato sam napisao to, da ljudi uštede lovu,naravno treba ga pogledati al da sad imam izbora ja bi to učinio doma.Al super dva jako suprotna i jako oprečna mišljenja o istom filmu i to od "2 fana" it seams( nemoj zaboravit da stvarno jako volim stripove) uistinu sam očekivao puuuno puuno više, a i da ne zaboravim baš prije nešto manje od pola godine sam pročitao 100-120 stripova koji su i imaju ikakve veze sa civil war-om.Meni je jako žao što je tako, iskreno, al kad je tako,eto,ne zamaraj se previše, a ja ću prestat iznosit svoje frustracije po forumu.Uživaj!