RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Power Rangers (2017) 3/10Transformers The last knight (2017) 3/10-Kakva glupost od filma. Od radnje nisam ništa ni očekivao, ali neku dozu humora i napucavanja jesam. Nisam dobio ništa od toga, humor turbo loš i isforsiran, napucavanje još gore. -Prva 2 Trafoa su okej, ovo ostalo je užas. Idući dio ne gledam u kinu nego kući, da ga mogu premotati
Hot Fuzz (2007) 6/10Jako volim Simona Pegga inače, Shaun of the Dead mi je urnebesan, ali Hot Fuzz mi nije tolko sjeo. Ima odličnih, baš odličnih kadrova, ali je film predug i zato dosadnjikav u trećoj četvrtini. Toliko dosadan da je bolja polovica zaspala. Da skrate film za pola sata bilo bi 8/10, ovako jedva 6.
Hot Fuzz (2007) 6/10Jako volim Simona Pegga inače, Shaun of the Dead mi je urnebesan, ali Hot Fuzz mi nije tolko sjeo. Ima odličnih, baš odličnih kadrova, ali je film predug i zato dosadnjikav u trećoj četvrtini. Toliko dosadan da je bolja polovica zaspala. Da skrate film za pola sata bilo bi 8/10, ovako jedva 6.Zootropolis 8/10Odličan, baš super crtić! Jedno 17x bolji od dosadnjikavog Inside out npr.
The Perks of Being a Wallflower (2012) ★★★★Jedini film koji sam pogledao na godišnjem odmoru i to na nagovor i jer je bio na HRT-u. Od početka je zanimljiv i kako ide prema kraju sve je gledljiviji i ozbiljniji. Obično filmovi ovakve srednjškolske generacije nemogu biti nešto preozbiljni i ne odskaču od klišeja do klišeja. Meni se je jako svidio te nisam pao pod overhype zbog nagovora i zbog IMDB ocjene koja je poprilično visoka za ovakav uradak. Poprilično me obuzeo film i poistovjetio sam se sa svim akterima ove zanimljive priče. Moja preporuka ljudima koji su željni tinejđerske drame sa odličnom glumom i vrlo zanimljivom pričom.