HCL.HR

Jedna, najbolja igra ikad

• 313 Odgovora
  • 145510 Hitova
*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Jedna, najbolja igra ikad
« Odgovori #120 : 17. Travanj, 2012., 15:49 »
Pa nikad neznaš kako ti stres može utjecat na facu, ipak je ostao bez deteta i žene  :hiha:

« Odgovori #121 : 17. Travanj, 2012., 15:51 »
Pa nikad neznaš kako ti stres može utjecat na facu, ipak je ostao bez deteta i žene  :hiha:
:loludara: :loludara: :loludara:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #122 : 17. Travanj, 2012., 15:53 »
Jes, i drugi je jeben al' jedinica mi je bio prvi TPS kojeg sam ikad igrao na PC-u, bio sam peti razred osnovne i to mi je bilo nešto onak
neviđeno. Iako kurca nisam razumio priču ni ništ jer nisam kužio engleski i samo sam tražio akcije. Al' ta atmosfera, kretanje odnosno kontrole lika,
napucavanja, bullet time, taj noire stil, New York u snijegu, stripovsko prepričavanje, kulnost svega, likovi, viorenje jakne kad hodaš (danas jedna Mafia 2
treba onu "fizik" karticu da bi to postigla), pa sve one interaktivne stvari tipa možeš pustit vodu u toaletu, pa automati za coca colu. Ne znam, te neke
sitnice koje su dale dušu toj igri. Savršeno. Plus kad si mali pa prvi put sve to doživiš   :hug

Upravo sam ga ponovno skinuo pa ću ga proć još jednom.
I imam još onaj poster Max Paynea iz Hackera. Baš sam i Hacker počeo čitat zbog toga jer kad sam kupio komp, frajer koji mi je postavio
konfiguraciju na stol i stavio igre gore, reko mi je da kupim sljedeći Hacker (do tad sam kupovao PSX u kojem je uvijek bila reklama za Hacker)
jer tamo bude neka zakrpa koja mi je trebala jer nisam mogao pokrenut igru.

*

Mzehn

• 1476
  • kakaroto
    • PCGN
« Odgovori #123 : 17. Travanj, 2012., 15:58 »
Jes, i drugi je jeben al' jedinica mi je bio prvi TPS kojeg sam ikad igrao na PC-u, bio sam peti razred osnovne i to mi je bilo nešto onak
neviđeno. Iako kurca nisam razumio priču ni ništ jer nisam kužio engleski i samo sam tražio akcije. Al' ta atmosfera, kretanje odnosno kontrole lika,
napucavanja, bullet time, taj noire stil, New York u snijegu, stripovsko prepričavanje, kulnost svega, likovi, viorenje jakne kad hodaš (danas jedna Mafia 2
treba onu "fizik" karticu da bi to postigla), pa sve one interaktivne stvari tipa možeš pustit vodu u toaletu, pa automati za coca colu. Ne znam, te neke
sitnice koje su dale dušu toj igri. Savršeno. Plus kad si mali pa prvi put sve to doživiš   :hug

Ista ali ista stvar čovječe :hihi: ali nebi reko da mi je najbolja ikad, pri vrhu sigurno ali moje srce je uz MGS :)

*

disc0

• 3069
« Odgovori #124 : 18. Travanj, 2012., 17:45 »
Flashback, poznat i kao Flashback: Quest for identity.
Odigrao sam je bez pretjerivanja preko 50 puta, a kad sam je prvi put vidio nisam mogao vjerovat kako je dobra!
http://www.mobygames.com/game/flashback-the-quest-for-identity

*

PhSxX!

• 728
  • You see
« Odgovori #125 : 19. Travanj, 2012., 16:01 »
AUUUU, najbolja igra ikad? Definitivno Fahrenheit / Indigo Prophecy, igrao na PS2, i upravo skidam ponovno za PC, toliko dobra igra, prica, paranormalno, igranje vise likova u isto vrijeme *___* jedva cekam da opet zaigram...

EDIT: e da, Fahrenheit i Indigo Prophecy su 2 iste igre, da ne bi bilo ZOMFG SAMO JEDNA OMG BAN BAN KILL IT WITH FAJAAAR

« Odgovori #126 : 28. Travanj, 2012., 13:01 »
hm hm...
mislim da je Starcraft: Brood War
iako se više ne igra, i grafika sad nažalost doslovce ubija oči, to je bila igra koju sam igrao gdje god sam stigao (prije neg sam imao komp, u igraonama i kod frendova), proveo sate i sate online, upoznao dobre ljude, a tako igriv RTS se više neće nikad ponoviti.

« Odgovori #127 : 06. Svibanj, 2012., 21:26 »
Pa broj poligona je bio ograničen, nezz u čem je problem, to ko da kažeš da ti je Mafia ll bolje izgleda od Mafie l jer glavni lik u jedinici izgleda uštogljeno (8 godina razlike). :wildboy:
Nije stvar u poligonima nego pogledaj ga molim te, gori je od Fredy Krugera.

(Klikni za pregled slike.)

hahaha, gori od Fredy Kurgera, ja krepavam  :loludara: :loludara: :loludara: :loludara: :loludara: :loludara:

*

CroDruid

• *
  • 123
  • Starcraft 2 player!
    • Crodruid Gaming Blog
« Odgovori #128 : 08. Svibanj, 2012., 12:29 »
Warcraft 3 sa espanzijom \:D/

*

JosipGOW

• n00b
  • 2
« Odgovori #129 : 08. Svibanj, 2012., 12:30 »
God Of War ;)

« Odgovori #130 : 08. Svibanj, 2012., 12:45 »
Fallout 2, no contest. Toliko duboka igra koju mozes odigrati 5 puta bez da imas isto iskustvo gamplaya i price. Najkompletnija igra ikada.

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #131 : 08. Svibanj, 2012., 12:54 »
To je bar lako.

1. Star Wars Knights of the old Republic

Da kotor nije napravljen:

2. Prince of Persia The Sands of Time
3. Warcraft 2 Tides of Darkness
« Zadnja izmjena: 08. Svibanj, 2012., 12:59 Shazaam »

*

Shazaam

• 2269
  • But it was so artistically done...
« Odgovori #132 : 08. Svibanj, 2012., 12:57 »
Pajkač nemaš kredibilitet da govoriš o Mafiji. Igra je u svoje vrijeme bila jebeno remek dijelo, sjećam se da su jebene cure iz moje srednje tada to halale.  :wildboy:
Nije mi najbolja ali spada u top 10 remek djela.... nest ima u toj igri u to vrijeme sto nas je sve osvojilo. Vjerojatno zato sto je mafia 1 poput filma, a tada to igre nisu imale. Fantasticna je, al probao sam je preci nedavno, nisam mogao. Pregazilo ju vrijeme :D

« Odgovori #133 : 08. Svibanj, 2012., 13:04 »
Samo jedna igra, najubolja igra ikad?

To je lako.

Fallout 2
Dosao sam ovo reci. Danasnji klinci ne kuze sto je prica koja te vodi u sto razlicitih smjerova.
I mogucnost ubijanja djece  :mrgreen:

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #134 : 08. Svibanj, 2012., 13:43 »
Pajkač nemaš kredibilitet da govoriš o Mafiji. Igra je u svoje vrijeme bila jebeno remek dijelo, sjećam se da su jebene cure iz moje srednje tada to halale.  :wildboy:
Nije mi najbolja ali spada u top 10 remek djela.... nest ima u toj igri u to vrijeme sto nas je sve osvojilo. Vjerojatno zato sto je mafia 1 poput filma, a tada to igre nisu imale. Fantasticna je, al probao sam je preci nedavno, nisam mogao. Pregazilo ju vrijeme :D

Nimalo ju nije pregazilo vrijeme. Pucanje je otežano zbog tehnikalija, ali baš zato je izazovno i rula. Vozni model je također jako dobar.
Grafički jedino bi mogla zaostajat dosta, ali meni i grafički rula. Tada je to bila najljepša igra tog otvorenog tipa. ^^

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9