Konačno malo uhvatih vremena za igranje i da finaliziram listu 2015 godine.
Konačna lista 2015Dodane 4 igre:
Fallout 4
Trine 1 & 2
Life is Strange
Moram dodat za zadnji updejt da sam Falloutu 4 umalo dao nižu ocjenu. Zarazio me i zabavio no razočarao kao RPG.
S druge strane Life is Strange mi je najugodnije iznenađenje i jedna od boljih avantura koje sam igrao. Sjajna igra.
Odlična godina za gejmanje, osobno igrao sam više kvalitetnih naslova i zadovoljan sam godinom :)
Još se igralo 2015 no nedovoljno za ocjenu/dublje dojmove:
Cradle - Na prvu zanimljivo i futuristički privlačno, ubile su me zamorne i nemaštovite mini igre. Brzo sam odustao.
The flame in the flood - Zgodna izometrijska survival avantura koja me podsjetila na this war of mine, po sustavu resursa i promjena dana ali definitivno uz puno vedriju paletu boja i otvorenije prostore. Dosta izazovno. Nisam fan igara takvog tipa no ovo ima potencijala i ozbiljnog šarma. Guglajte, zgodno je.
Star Wars: Battlefront - Sjajna grafika i optimizacija, bolesno autentičan zvuk i općenito autentičan SW feel. No bez obzira što me beta jebeno zabavila (bez obzira na malen broj modova) nisu me kupili niti budu iako sam na početku godine razmišljao o preorderu ovoga.
I vidim po internetovima da sam dobro odlučio.
Dota 2 - I naravno tijekom godine uvijek se nađe vremena za ljubljenu dotu i pokoju partiju no pomalo mi dosađuje i mislim da ću 2016 u penziju. A i cifra preko 2500 sati na kraju 2015 govori svoje

Živjela gejmerska 2016