HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

• 792 Odgovora
  • 337121 Hitova
*

WEAPONX

• 2181
  • Doom-driven
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #420 : 02. Siječanj, 2016., 16:55 »
+1 na ovo. Ne pisat recenzije. Dužina posta nije bitna, broj postova na stranici će biti isti bez obzira koliko teksta oni sadrže.

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #421 : 02. Siječanj, 2016., 17:22 »
Malo sam se zanio jer sam želio ljudima približiti igru i potaknuti ih da ju odigraju.

No micek prošlogodišnja, tvoja i Coletova i Adam Jensenova, lista je bila skoro duplo duža u opisu nego li moja lista iz 2015.
Pogledaj samo količinu teksta u prošlogodišnjoj listi.
Onda neka se svi pridržavaju pravila koja možda nitko nije shvatio ozbiljno a ono glasi 2-3 smislene rečenice.

I kod većine usera su liste bile poduže i prošle godine se rijetko tko (uz mene) pridržavao tih pravila, pa i ti sam.
Onda hajmo svi od ove liste krenuti kako spada. Sada neću ništa brisati no od iduće igre ću probati skratiti.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #422 : 02. Siječanj, 2016., 20:06 »
Hm samo samo 8 pređenih igara u 2015. bit će da sam se ulijenio  :bonk:.  Doduše, tri igre su mi ostale nepređene: Witcher 2 kojeg igram punom parom i uskoro ga prelazim; u Dark Soulsu 2 sam podosta sati utukao ali kupovina novog računara me prekinula i još mi se nije dalo da ga ponovo instaliram na novi; GTA V sam počeo, prešao nešto misija (uključujući prvu veliku pljačku) i na tome se zaustavio, nakon Witchera bih trebao i tu obavezu obavit, osim ako toliko željeni MGS V ne uleti preko reda :mrgreen:.
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj, 2016., 20:08 Adam Jensen »

« Odgovori #423 : 03. Siječanj, 2016., 06:28 »
Malo sam se zanio jer sam želio ljudima približiti igru i potaknuti ih da ju odigraju.

No micek prošlogodišnja, tvoja i Coletova i Adam Jensenova, lista je bila skoro duplo duža u opisu nego li moja lista iz 2015.
Pogledaj samo količinu teksta u prošlogodišnjoj listi.
Onda neka se svi pridržavaju pravila koja možda nitko nije shvatio ozbiljno a ono glasi 2-3 smislene rečenice.

I kod većine usera su liste bile poduže i prošle godine se rijetko tko (uz mene) pridržavao tih pravila, pa i ti sam.
Onda hajmo svi od ove liste krenuti kako spada. Sada neću ništa brisati no od iduće igre ću probati skratiti.

Nisi me shvatio. Nemam ništa protiv da ti je tekst poduži ukoliko su to tvoji dojmovi, što ti se svidjelo, što nije, zašto itd
nemoj mi pisat : "u wowu imate na izbor 4 rase, 12 klasa, 3 noja, 2 paštete. ja sam odabrao šamana bugara koji ima fire attack..." Get it ?

To mogu saznat sam na netu. Ne mogu saznat kako si se ti rvatino proveo u igri, jer to mi je gušt čitat u ovoj temi i zbog vaših dojmova se vraćam više puta u ovu temu godišnje. I jebeš ga nekak mi je ovo najdraža tema na forumu.

game on.

*

Adam Jensen

• 1956
  • i didn't ASK fOr this
« Odgovori #424 : 03. Siječanj, 2016., 12:57 »
Pređena prva igra u 2016oj - Witcher 2. Doduše 95% igre sam prešao krajem prethodne godine a u ovoj sam je samo priveo kraju.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #425 : 03. Siječanj, 2016., 15:48 »
@MaliMicek

+1

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #426 : 04. Siječanj, 2016., 18:55 »

« Odgovori #427 : 04. Siječanj, 2016., 21:47 »
E vidiš meni je kod Alan Wake-a baš suprotno; priča je fenomenalna a najgora stvar mi je bila gameplay tj. ono dosadno napucavanje. Puno bi mi draže bilo da je igra napravljena kao survival horor di zapravo bježiš (izbjegavaš) neprijatelje. Ono jednolično napucavanje mi je stvarno dosadilo nakon nekog vremena. Plus, na nekim dionicama su užasno smarali s količinom neprijatelja a nerijetko sam bio i bez municije što bi samo povećavalo frustraciju. Ali generalno gledano super igra sa par odličnih momenata. A priča jebena je vrh vrhova, no šteta što je kraj onako nedorečen. I da, cool stvar su mi bili oni tv-radio intervjui na koje bi svako toliko nailazili.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #428 : 04. Siječanj, 2016., 22:09 »
Nezz meni je napucavanje bas pasalo, dogadalo se da bih ostao bez metaka dosta puta, al te vrati na checkpoint pa dobijes nesto, ili bi ih zasljepljivao svjetlom i tako trcao do sljedeceg checkpointa.Prica je dosta dobra, doslovno vrjedna dobrog horor filma, pomalo i vuce na onaj film The Fog (1980).Sta se tice kraja ostavili su nekakav upitnik opet, valjda radi nastavka ili nesto.Dosta dobra atmosfera prati kroz citavu igru, i sto sam se blizio kraju i pomalo otkrivao pricu sve mi je bila draza.Prvih sat, dva sam bio totalno zbunjen, nisam mislio da ce mi se bas svidjet.

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.

« Odgovori #430 : 07. Siječanj, 2016., 18:48 »
Koliko ti je trebalo za prelazak?

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #431 : 07. Siječanj, 2016., 18:50 »
Dodan Mass Effect.

http://www.hcl.hr/forum/gaming-kultura/lista-odigranih-igara-2016/msg784539/#msg784539

Kad si prije uspio preći igru? Pa krenuo si tek neki dan. Al drago mi je da ti se igra svidjela. Zaista je Mass Effect jedan od najboljih serijala u gamingu.

« Odgovori #432 : 07. Siječanj, 2016., 18:56 »
Ja igram 11 sati i nisam dogurao puno dalje od uvoda.    :hiha2:
Tek sam na Noveriu sletio.  :mrs:

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #433 : 07. Siječanj, 2016., 19:01 »
U nekih 9 ipo, 10 sati sam prosao...Nisam tip covjeka bas za ove side questove i to, isao sam samo na glavnu pricu..Ma igra je brutalna uzivio sam se skroz, prica mi je avion, a kad je takva nevolim skrecat sa strane i stajat volim samo ic naprjed kako mi i prica nalaze..

A sad kad je gotova nemogu se vratit pa prolazit side questove, samo su mi dosli creditsi i to je to..

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #434 : 08. Siječanj, 2016., 04:46 »
Zašto si samo tako preletio igru? ;((((

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9