Meni je najzalosnije u svemu tome sto BW nikada u ovih 5-6 godina nije najavio niti obecao revoluciju u MMO zanru a ljudi napdaju TOR pitajuci se gdje je revolucija,jbg malo se informisite nije na odmet.
Ono sto jesu obecali i ispunili jeste zabavno levelanje.
Grafika je zadovoljavajuca shadow su blago receno ocajne.
Ali eto ako ce biti ultra opcija+kad AA dobijemo bit ce super.
Ima masa malih sitnica koje su mozda nekim nebitni ali meni su odlicni kao slanje companiona da proda trash iz torbi,bindanje aka HSanje ali ne na jednom mjesto nego gdje god ste bili vec i kad se trebate vracati mozete birati gdje cete i gdje vam odgovara.Dolazak u jednu zonu raditi quest gdje ubijete moba dobijete automastki quest da ih ubijete nekoliko a ne kao sto mi se u WoWu cesto dogadjalo odradim quest bas tu predam i onda nekim cudom se otvori jos jedan quest koji me tamo posalje da ubijem x10 nekih mobova koje sam vec ubio.
Vlastiti space ship+nadam se da cemo u buducnosti imati neku vrstu space combat PVPa.
Storyis su odlicni.Jucer sam bas questao u Dark Templeu impresivan je pravo.
Star Wars setting je savrseno pogodjen bas ima onaj feeling SWa meni bar.
Igra je u potpunosti ispunila moja ocekivanja i namjeravam je igrati dugo,naravno kad GW2 izadje igrati obavezno i onda vidjeti sta nastaviti a postiji mala sansa da cu mozda obadvije igrati iako tesko da ce vrijeme to da dopusti.
I opet GW komentari

mislio sam da su WoW fanboyis nesto najdosadnije na svijetu guess i was wrong.