Primjeri?
Ja sam zapravo htio reći isto to što faca reče. Igre u 99% slučajeva nemaju dobre priče. Zapravo, većina igara ima priču koja bi se mogla svesti na manje od stranice teksta. Također, mogla bi se napraviti šablona priča po žanrovima. Iznenadio bi se kolko je toga smećasto i bezidejno. A možda i ne bi.
Kako sad "nemaju dobre priče" ?

Ovo da se može svesti na stranicu tekste je isto glupavo.

Ono. Evo. ODISEJA:
ON JE BIJA. ON JE OŠA. DOHHHHHH1222222222222

Malo pojasnite to "nemaju dobru priču". Za ovo da stanu na jedan list, pogledaj moj sažetak Odiseje.
Primjer. Što sam nedavno od igara igrao. FF Tactics. The Witcher za PC. Recimo. Pored priče ( koja je eto, po spoznajama koje sam trenutno shvatio, loša

) ima prejebeno dočaran seting. U principu sam i prošli put namjerno izbjegao navesti primjer jer mi je glupo pojašnjavati subjektivni dojam koji se stvara dok se igra igra.
Problem nastaje, vjerojatno u meni

, što ja dobar dio dojma smatram kao pričom. Hoću reći, KAKO će i zašto bi u igri/stripu/filmu pričati o tome kako je potok tekao kao kristalni most intuitivne svijesti vremena

kad je dovoljna jedna scena da se taj potok uhvati. I ta jedna scena, bez ikakvih riječi je zapravo priča. Hrpa detalja, sitnica, pričica, scena; dio su priče. Ja to tako gledam.
Ipak, recimo Oblivion, i on je prepun detalja, ali ima bezkarakterističnu glavnu priču, i nekarizmatične likove itd, ne mogu to baš smatrati kao igru s dobrom pričom. Bitna je najviše karakterizacija ipak IMHO. I iako sam ga igrao 100 sati ravno, jednostavno mi je dosadio i ono, kao da ništa zapravo nisam igrao. Bezrazložna igra.

ja tip gamera
Ne možeš biti ikoji "tip" ako smo se već dogovorili da ti nisi gejmer

Ti si samo lik koji se tu i tamo voli zabaviti uz koju igru i to je to.
eto zakljucio sam jos da ima ekipe kojoj je sp i prica bitan aspekt igre ali na vasu zalost oboje odumire jako velikom brzinom... nadam se da budete nasli nesto i za sebe u nadolazecim igrama koji su fokusirani na cisti MP...
Snaći ćemo se mi

Meni dosta 2-3 naslova s odličnom pričom godišnje da izađe. Još par sa super dobrim gameplayom. Ostatak mogu nadoknaditi još igrama iz PSone doba ono. Ne možeš stići odigrati sve što valja ionako.