RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
ajmeeeee...kako sam peglo karticu jucer kad je stigla plata...ovi seagate-i lete ko blesavi...ne cuju se tolko kolko ljudi kazu...i imaju 5 a ne 6 godina garancije :) malo si se zajebunio... :) jedina greda je sta po deklaraciji kazu 320GB, a efektivno ispadne 298GB...smrc...stari moj...ako ce bit tako kako mislim, anthrax - brijem da ce ti gubitak na 750GB hardu bit oko 40-50 gigi...a ne znam jel ti to bas onda isplativa investicija...meni racunice nekako govore da nije...banana je taj usrani 1024 sta oni zaokruzuju na 1000...al ajde...ova 2 macana ne da su me preporodila nego, ma nemogu to opisat...nema vise toliko kablova...nema vise pci-ide kontrolera...ajme...prostora u kucistu kolko oces...briem da od sljedece place idu 2 raptora...pa da vidim ko ce imat brzi sistem od 2x15K okretaja u raidu :)ajme..sretan sam ko malo dijete kad si kupi lizalicu...
formatiraj u fat32, pa neće uzet toliko prostora... doduše nećeš moć stavit fileove veće od 4gb.... :rockout3:
eto prodao sam westerne sad jos da prodam maticnu i neke kompove sto ima doma i idem po 3 seagate nova od 750 mljac
Citat: Anthrax - 24. Srpanj, 2006., 08:41eto prodao sam westerne sad jos da prodam maticnu i neke kompove sto ima doma i idem po 3 seagate nova od 750 mljacsta imaš server doma?
ah zo...anthrax...a sta ti negdje vani zivis? mislim, nisam upucen u pricu pa pitam...i opet ne...seagate daje 5 godina na sve hardove...bar nigdje na njihovom site-u nisam nasao drugacije :) btw. cime se ti bavis ako se smije znat??