Update:
Kupljena Nvidia gforce gtx 960 i uštekana-ostalo sve isto
Stanje:
Prvo što sam zamjetio jest da se gotovo ne cuje,trzanja u igri ( starcitizen) su nestala dakle igra se na dobrim postavkama ALI ostali su neki stari problemi prilikom igranja:
U nekim trenucima kao da izdahne sve skupa zvukovi/glasovi postanu na momente usporeni CPU mi ode ponekad do 95% prosjek 70-ak % temperature procesora i grafe do 75 stupnjeva,iako je igra konstantno u testiranju i puna je laga ovde sam siguran prilicno da se ne radi o tome., gledajuci ljude na streamu koji imaju i nešto gore graficke imaju lag ali ne i ovo što se meni dogada,po konfiguraciji bi trebalo biti u redu neznam u cemu je problem.
Preko nvidia control panela odradio sam postavke stavio na performance i iskljucio sync s tim se stanje popravilo ali ne i nestalo.
Preko frapsa kaže da imam oko 50-ak fps-a kad se igra pokrene - monitor samsung S27C350 --- fps testiran danas bežicno znaci dok nisam bio spojen preko UTP kabla direktno jer mi se pokidao pa cekam novi

ali i dok sam bio povezan sa kablom dešavalo se isto!
Mislim se da zovem nekog da mi prcka po biosu i prova izvuci više??
napajanje,hladenje i maticna ako uopce može biti do toga??? svaki savjet hvale mi je vrijedan.
hvala