RTS, Milky Tea StudiosDatum izlaska: 26.03.2025.
RPG, Monolith SoftDatum izlaska: 20.03.2025.
Prve PlayStation slušalice earbuds tipa iznenađujuće su kvalitetne,…
Pozdrav ekipa,Zanima me preporuka vasa slusalica do maks cijene 400-500 kn, primarno koristim ovako svakodnevno za slusanje muzike, a pomalo kad igram nesto na kompu, pa ako mi mozete preporuciti 2-3 modela, prije sam bio u toku sa raznim gaming stvarima, sad manje pa ne znam cega sve ima novoga i zanimljivog da je vrijedno platiti. Jedini naglasak bi stavio na to da volim kad su jastucici za usi veci malo, kad prekriju cijelo uho, ne volim one manje kaj nazuljaju.Hvala
Citat: Glupanoid - 02. Kolovoz, 2017., 12:54Pozdrav ekipa,Zanima me preporuka vasa slusalica do maks cijene 400-500 kn, primarno koristim ovako svakodnevno za slusanje muzike, a pomalo kad igram nesto na kompu, pa ako mi mozete preporuciti 2-3 modela, prije sam bio u toku sa raznim gaming stvarima, sad manje pa ne znam cega sve ima novoga i zanimljivog da je vrijedno platiti. Jedini naglasak bi stavio na to da volim kad su jastucici za usi veci malo, kad prekriju cijelo uho, ne volim one manje kaj nazuljaju.Hvala Gaming modeli slušalica i glazba ne idu u isti koš... Za glazbu imaš profi slušalice i firme i na njima nemaš mikrofon. Ali ti je cjenovni rang prenizak za nešto kvalitetnije. Za početak se moraš odlučiti ili glazba ili gaming. Ima solidnih gaming slušalica u tom cijenovnom rangu.Gaming je često puta više usmjeren na baseve, a ponegdje i na visokotonce, dok je kod glazbe obrnuto i ima veći balans.
pa mislim da gaming slusalice od 400/500 kn mogu zadovoljiti potrebe slusanja glazbe.
Ni HyperX Cloud II koji je sada nešto preko 100€ nije dovoljno dobar kada ga usporediš s istim cijenovnim rangom kod Senheisera ili drugih marki koji su baš za glazbu.