HCL.HR

Potiho lansiran i novi forum, također u beti

• 513 Odgovora
  • 277607 Hitova
*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Potiho lansiran i novi forum, također u beti
« Odgovori #225 : 29. Prosinac, 2015., 00:04 »
A ne kakaj, treba privikavanja.
Meni rula izgleda, samo ono što mi nimalo se ne sviđa je integracija profila sa foruma u onaj s portala.
To mi je užasno loša odluka, jer su opcije profila sada svedene na apsolutni minimum. ;(

Doslovno sada imaš više opcija :) Ali dobro, kakve opcije ti fale?

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #226 : 29. Prosinac, 2015., 00:34 »
Fale mi PP na forumu, što je po meni must have.
A ne da me redirekta na Portal. Nemogućnost imanja siga.
Mogućnosti da si sami reguliramo izgled foruma; tj.:

Prikaži opise foruma unutar foruma.
Prikaži podgrupe na svakoj stranici unutar foruma, a ne samo na prvoj.
Koristite bočnu traku izbornika umjesto padajućih izbornika kada je to moguće.
Ne prikazuj avatare ostalih korisnika.
Ne prikazuj potpise ostalih korisnika.
Povratak na temu nakon slanja poruke.
Ne upozoravaj me o novim odgovorima za vrijeme pisanja poruke.
Sakriti poruke poslane od strane članova na mom popisu ignoriranih članova.
Prikazati najnovije postove na vrhu.

To je prvo što mi pada napamet...

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #227 : 29. Prosinac, 2015., 00:38 »
Ali ovo...

http://www.hcl.hr/galerija/project-cars-72148/

Genijalno izgleda! Linkana galerija u reci i sama galerija izgleda prekrasno... <3

*

bartul_9

• 3430
  • Welcome to the matrix.
« Odgovori #228 : 29. Prosinac, 2015., 00:42 »
Moje misljenje je da je portal savrsen..Sta se tice foruma tu i tamo koja mana s tim da ce se i to uklonit, al sve u svemu ocjena po meni 90/100.

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #229 : 29. Prosinac, 2015., 00:50 »
@Cole

Od 25 000 ljudi na forumu, ti i još jedan tip ste koristili te opcije :hiha:

Ozbiljno, većina tih opcija za "reguliranje izgleda foruma" se vjerojatno ne vraća, zapravo - poprilično sam siguran da si ovu listu izvukao s nekog foruma gdje si administrator, jer neke od njih nisu nešto što su obični korisnici ikada mogli podešavati ovdje.

Da, profil će biti samo jedan (nadam se da se slažeš da bi bilo blesavo imati dva profila po korisniku) i da - to će biti onaj naš fini novi profil na portalu gdje je sve fino integrirano s komentarima i lajkovima na članke, kolekcijom, levelom itd. Tamo imate i sustav slanja poruka, a tamo će možda biti i kakve opcije vezane za forum koje izlaze izvan ovoga što smo mi postavili kao default.

Sigovi su očito još uvijek tu - to što ih trenutno ne možete editirati jer drugi par rukava. U beti smo još, spomenuh već par puta.

*

Cole

• 11769
    • CroSimRacing
« Odgovori #230 : 29. Prosinac, 2015., 01:00 »
 :thumbs:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #231 : 29. Prosinac, 2015., 10:08 »
Sad kad friško nauljeni server to može podnijeti, lansirali smo i napredniju verziju glavne navigacije na portalu.

Dosad ste to vidjeli samo na posljednjem linku u navigaciju, onom što vodi do foruma, ali sada uz posebno dizajnirane padajuće izbornike možete vidjeti posljednje vijesti, recenzije i specijale u par najpopularnijih ikategorija. Ako niste dosad primijetili, svaka gaming platforma u bazi novog portala ima svoju specifičnu boju, što se usput odražava i u tim padajućim izbornicima.

Video link će dobiti svoj "padajući izbornik" tretman uskoro.

Inače, plan je da tu istu navigaciju, zajedno s trakom iznad nje (onom gdje vam stoje notifikacije i opcije profila) prenesemo istovjetno i na forum. Tako da ćete direktno s foruma kroz te padajuće izbornike moći brzinski vidjeti nove vijesti, recenzije i ostalo.

*

skipp

• **
  • 428
    • NuttyGamer
« Odgovori #232 : 29. Prosinac, 2015., 10:40 »
Kao netko tko živi od web developmenta mogu samo pohvaliti trud i inicijativu iza ovakvog pothvata.

Stari web je vrijeme odavno pregazilo, kako dizajnom tako i CMSom koji je korišten. Prijelaz na WP je pohvalan jer je support za isti praktički beskonačan, a ažuriranje dostupno momentalno nakon bilo kakvog potencijalnog sigurnosnog propusta.

Forum prati dizajn portala što je estetski super - jedino maaaaaalo povećajte font u quotanim replyima jer je dosta sitno.

Također - imate još tu i tamo "ostatke" lokalnog razvoja. Npr - klikom na avatar tu na forumu me vodi na port :8080 što je pretpostavljam lokalni port na kojem je rađeno prije prebacivanja na produkciju. (http://www.hcl.hr:8080/profil/23880/)

Također, klikom na profil s portala URL vodi na http://www.hcl.hr/profil/ što nije baš "friendly" ako želiš nekom poslat svoj profil jer nema  nikakav ID iza. Al ovo sam gotovo siguran da je već napisano i da su admini upoznati sa situacijom.

Keep up the good work

*

disc0

• 3069
« Odgovori #233 : 29. Prosinac, 2015., 13:44 »
Bilo bi OK i da se moremo ulogirat sa samog foruma.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #234 : 29. Prosinac, 2015., 14:38 »
Daj samo stavi navigacijsku traku i na dno foruma.  :tired:

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #235 : 29. Prosinac, 2015., 16:19 »
Daj samo stavi navigacijsku traku i na dno foruma.  :tired:

Ne znam stvarno koliko jasnije može biti da smo u beti i da radimo na raznim stvarima vezanima za forum. Ovakvi komentari s takvim smajlijima... mislim, zašto?

@Disc0 Da da, naravno - bit će toga. Negdje sam već rekao, ali očito ne ovdje - uklonit će se ovaj gornja bijela navigacija foruma kompletno i na njeno mjesto doći će ona od portala, gdje će, kao i na portalu, biti moguće doći do prijave i registracije dok si na forumu.

« Odgovori #236 : 29. Prosinac, 2015., 17:23 »
Naravno, ako mognete da vratite smajlice u ove brze odgovore. :* Negdje na dno backloga.  :hug

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #237 : 29. Prosinac, 2015., 19:29 »
Vidim da su se nekima vratila velika slova u imenu. Meni još nisu... Odnosno na portalu imam veliko početno slovo H dok na forumu još uvijek stoji malo slovo.
Problem s avatarima je riješen, no je li ili nije riješen taj problem s nickovima?

*

Ementaler

• Administrator
  • 37912
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #238 : 29. Prosinac, 2015., 20:30 »
Možeš mi reć kome se točno vratila velika slova u imenu?

Jer taj problem je riješen za nove članove, ali za neke stare poput tebe bi mogao biti nerješiv... barem ne automatski (bez brige, ručno ćemo to srediti - samo nam dajte malo vremena da se pozabavimo drugim stvarima).

*

hrv4tin4

• Gost
« Odgovori #239 : 29. Prosinac, 2015., 20:41 »

Čini mi se, ako se ne varam, da je Cole imao malo c, a sada opet ima veliko C.
Gledao sam na postavkama profila, ali ne možemo mijenjati nick što je u globalu jako dobro, ali meni srce plače za velikim H  :wildboy:

Uglanom dosta kmečanja s moje strane. Ima vremena i znam da će uskoro sve sjesti na svoje  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9