Pozdrav svima!
Čim sam se regao, odmah sam se bacio u borbu s nepostojećim bugovima

ovog portala kojeg pratim već godinama (prvi postovi bi kao trebali biti ovo - predstavite se i sl., moj je bio odmah - "zakaj vam striček ovo ne radi?").
Valjda mi dojadilo čitati sve te vaše komentare bez mogućnosti odgovora na pojedine ili davanja podrške istomišljenicima. Nakon hrpetine foruma, naših, stranih, online igranja, PbeM SIM-ova, svega i svačega, (još uvijek tugujem za Wolf i ET scenom, teško je starog konja naučiti novim trikovima) skoro pa sam odustao od gaming zajednice, (ali ne i od samog gaminga), no uvijek sam znao kročiti na HCL.hr pročitati koju vijest, malo se nasmijati na komentare i tako. Ono, nepoznat nitko koji pozna ekipu koja dolazi ovamo, prvenstveno portal, forum manje, obzirom da je ekipa ovdje podijeljena na ovo dvoje, ili je bila?

Malo sam bio čangrizav, možda još uvijek i jesam u vezi recenzija filmova i serija, ekipa koja se neda i kažu voljenom Zoranu nek' se ostavi recenzija, vaš sam

, do Igora i njegovih komentara gameplaya i urnebesno smiješnih izjava koje nikoga ne vrijeđaju, ali predobro zabave i bace osmijeh na lice. Možda sam samo poželio svojom registracijom i prisutstvom pokojim komentarom dati svoj malen utisak u ovu veliku zajednicu.
Drago mi je da je zlatni dabar postao prava nagrada i da je šaljete developerima. Evo, toliko od mene. Uglavnom, pišemo se!