HCL.HR

ATTOX - Online Gaming Community

  • 0 Odgovora
  • 1463 Hitova
*

MaTTaTa

  • n00b
  • 1
ATTOX - Online Gaming Community
« : 06. Veljača, 2020., 22:40 »





VLASNICI I VODITELJI ZAJEDNICE

MaTTaTa - Baroš Matej ( 26
Necro - Jukić Kristijan ( 27 )

MaTTaTa - trenutno radi sve u vezi FORUMA i društvenih mreža, radova u PS-u i TEXTDRAWOVE za SAMP server.     
Necro - MAPPER, voditelj također FORUMA i društvenih mreža.



ATTOX  TEAM nastao je  22.12.2015. godine. Nastala je pomoću dva nadimka "MaTTaTa i yoX"..... sada se sigurno pitate zašto iz ta dva nadimka.
Vrlo jednostavno provodili smo puno sati igrajući zajedno Call of Duty 4 preko interneta i tako smo odlučili da pokrenemo ONLINE TEAM sa našim PUBLIC i PRIVATE serverom.
Ime Team-a je nastalo tako što smo  uzeli 2,3 i 4 slovo od "MaTTaTa" nadimka (ATT) i zadnja dva slova od "yoX" nadimka (OX) i tako smo došli do imena ATTOX.
Ali naravno da to nije sve, tu je i WEB STRANICA ( www.attox.net. I uz sve to imamo TS3 ( IP: USKORO ), gdje će se naši igraći moći sastajati i družiti dok se igra protiv drugih teamova ili dok provode vrijeme na nekim od ONLINE servera.

Nažalost životni putevi su nas odveli na sve strane i tako smo stali sa igrom i svime. yoX je prešao na PS4 platforumu, ali u MaTTaTi je i dalje postojala ta želja da vodi svoju zajednicu i da na njoj vrijeme provodi.
Zato je sve to opet uzeo u svoje ruke i 2016 godine ATTOX Team prelazi u ATTOX ZAJEDNICU što znači da se više nemamo samo pogled na Call of Duty 4 Team i server,
planovi su nam pokrenuti u prvom krugu San Andreas Multi Player i Counter Strike Global Offensive server.

Kada sam pomislio da je teško naći odgovorne i ljude sa istim ciljevima... tu se ni otkuda pojavio NECRO ( današnji suvlasnik zajednice).
Na Balkan SAMP-u u privatnoj poruci sam dobio poruku "Hej vidim da pokrećeš zajednicu koji su ti ciljevi i koliko je ozbiljno sve to" mislio sam da od toga opet ništa,
ali na svu sreću ispalo je sve suprotno i počeli smo da budemo svaki dan u kontaktu. Kako je vrijeme prolazilo tako smo mi radili i širili našu zajednicu sa ljudima.
I kada je već lagano u 2018/2019 godinu postajalo sve super najednom je sve počelo da ide nizbrdo zbog neslaganja i onda sam ja sve raspustio i tko je htio otići otišao je.

Međutim nakon toga sve ATTOX je jedno vrijeme stajao i stajao, i ako sam ja ponekad nešto radio da ne izumre skroz. Ali krajem 2019 godine NECRO se opet javio i rekao idemo
sada ozbiljno samo nas dvojica uz još nekog ozbiljnog skriptera koji ne vidi samo novce kroz sve to nego da gleda istim putem kao nas dvojica. Meni nije trebalo puno da nastavim i da krenem,
jer dovoljno mi je neko istog mišljenja da se opet sve to pokrene. Sada radimo intezivno kako bih vam pokazali kroz 3/4 mjeseca na čemu smo marljivo radili.

Uz sve to možete pratiti naš FORUM ( www.attox.net/forum ). Na njemu će te naći jako velik sadržaj, jer će se nalaziti i mnoge druge stvari osim našim servera i Team-ova.

BUDUĆNOST I CILJEVI

Naša budućnost i ciljevi su jasni. Planiramo okupiti što veći broj ljudi u zajednici  kako bi svojim znanjem i zalaganjem pomogli dići tu zajednicu na jedan veći nivo.
Trenutno su nam planovi pokrenuti gore napomenute servere, a zatim ćemo se proširiti na još par igara.



                   



   




Ako ima zainteresiran da se pridruže zajednici slobodno se javite, svi su dobro došli



Slike sa servera očekujte uskoro!

Lijep i ugodan pozdrav želi vam


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9