HCL.HR

Autici

• 677 Odgovora
  • 91006 Hitova
*

Zapi

• Gost
Odg: Autici
« Odgovori #45 : 05. Listopad, 2009., 19:36 »
to je ta! Znao sam da ima logičko-matematička, inter i intra personalna, nemogu se više sjetit, ali tu je i vozačka inteligencija!

kolka je tvoja vozačka inteligencija filipe?

i jesi znao da je ajnštajn ustvai imo dosta malu vozačku inteligenciju!? šumaher je onda pametniji od ejnštajna hahahahaahahahahaha :thumbs:

*

Phylip

• **
  • 255
  • Zakon
« Odgovori #46 : 05. Listopad, 2009., 19:38 »
to je ta! Znao sam da ima logičko-matematička, inter i intra personalna, nemogu se više sjetit, ali tu je i vozačka inteligencija!

kolka je tvoja vozačka inteligencija filipe?

i jesi znao da je ajnštajn ustvai imo dosta malu vozačku inteligenciju!? šumaher je onda pametniji od ejnštajna hahahahaahahahahaha :thumbs:

Ja jos nisam polagao pa ne znam

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #47 : 05. Listopad, 2009., 19:41 »

:hihi:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #48 : 05. Listopad, 2009., 19:45 »
ma mislim da nema vozačke inteligencije nego nekakav unutarnji glas koji ti govori da ne radiš sranja i ona sirova inteligencija, koliko se brzo možeš snaći kad ti nešto izleti pred nos... volan, pedale i to se automatizira i to ne smatram vozačkom inteligencijom... ono, zašto je napravljen ABS, kad zapravo do sličnog rezultata može doć i vozački genije, koji se ne bi usrao kad bi mu nešto izletilo pa stisnuo kočnicu ko da nema sutra nego bi tapkao brzo po kočnici i koristio volan da izbjegne sranje i šta ja znam.... čovjekov mozak je prespor za reakcije pri velikim brzinama..dok mu dođe iz dupeta u glavu eto ga u zidu... ali kompovi i struja tu ulijeću i zato ja volim autiče  :mrgreen:

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #49 : 05. Listopad, 2009., 19:45 »
What?? da se nesmije voziti auto jace od 105 konja za B kategoriju..wtf to je sasvim besmisleno..sreca pa toga kod nas u Bosni jos nema.. :hiha:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #50 : 05. Listopad, 2009., 19:53 »
ej, zašto ne odeš na neki bosanski forum? :thumbs: :thumbs: :thumbs: svi bi bili sretni :thumbs: :thumbs: hahahahahahahahah :thumbs: :thumbs: :thumbs:

*

seedorf

• 755
  • My mision is destroy love on planet Earth
« Odgovori #51 : 05. Listopad, 2009., 19:56 »
Zato sto u bosni neznaju jos staje web stranica,a kamoli neki portal hahah :thumbs:

*

Zapi

• Gost
« Odgovori #52 : 05. Listopad, 2009., 19:58 »
ako si ti iole napredan u bosni, treba uništit cijelu zemlju. skupa s tobom.

hahahahaahaha šalim se :thumbs: ili ne :thumbs:
« Zadnja izmjena: 05. Listopad, 2009., 20:17 Zapi »

*

team_ware

• **
  • 405
  • *** Monster Energy ***
« Odgovori #53 : 05. Listopad, 2009., 20:06 »
ajde molim te, koji će ti kurac više od 100 konja. Ja se vozim ko car sa 40. I da, kupi si novo auto, skršeno, tipa jugo, stole i slično da se možeš fino ogrebati par puta dok vježbaš parkiranje, vjeruj mi isplati se...popravak metalik boje zna doć ko i jedan ispravan jugić...

I da, netko sa 30 godina je odgovorniji i ako se ne zna koristiti kvačilom, to nema nikakve veze sa zakonom o sigurnosti u prometu, teško će nekoga životno ugrozit ne znanjem kvačila... puno je opasnije kad si retard i agresivac, ali to možeš biti i sa 21 i sa 81 tako da ni to nije savršeno rješenje...

Po meni bi trebali davati vozačke i na temelju testa inteligencije, ono, snalaženja u novim situacijama i to... zvuči blesavo, ali razmislite malo. Imam "usporenog" frenda i stvarno mu ne ide vožnja, par puta se zagrebao bezveze, jer mu nekakve mačke izlijeću, usere se auta ako naglo izleti pa ostane onako nikakav par sekundi, kao da je u transu... mislim da i inteligencija igra važnu ulogu u vožnji...

Ma ovo s kvačilom,nije da se hvalim ali to mi več u malom prstu......jer auto sam več vozio ohoho (bez vozačke)tako da......nego bed je to imam doma dva auta svi iznad 115 i kaj sad.....sad moram još jedan od 100 kupovati,glupo malo

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #54 : 05. Listopad, 2009., 20:13 »
bed je to imam doma dva auta svi iznad 115 i kaj sad.....sad moram još jedan od 100 kupovati,glupo malo

win

*

konjina

• 1034
« Odgovori #55 : 05. Listopad, 2009., 20:34 »
Ma ovo s kvačilom,nije da se hvalim ali to mi več u malom prstu......jer auto sam več vozio ohoho (bez vozačke)tako da......nego bed je to imam doma dva auta svi iznad 115 i kaj sad.....sad moram još jedan od 100 kupovati,glupo malo

ako si ohohoho vozio auto bez vozačke, šta te priječi da voziš ohohoho auto iznad 115 sa vozačkom?

« Odgovori #56 : 05. Listopad, 2009., 20:44 »
Zakon?

*

konjina

• 1034
« Odgovori #57 : 05. Listopad, 2009., 20:45 »
a za vožnju bez vozačke ga nije priječio?

« Odgovori #58 : 05. Listopad, 2009., 20:52 »
Vjerojatno se nije vozio u školu/na posao bez vozačke, nego ono, po napuštenim mjestima. Vjerojatno. ;(

*

noda

• 2567
« Odgovori #59 : 05. Listopad, 2009., 20:56 »
taj zakon o ograničenju do 75kW je debilan, trebali su stavit ograničenje na KS/kg ko u nekim europskim državama. Jer nije baš isto clio sport od 900 kila sa 170 konja i passat tdi od tone i pol sa 110 konja.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9