HCL.HR

Bića, stvari i pojave koje vas živciraju

• 13735 Odgovora
  • 1072758 Hitova
*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
Re: Bića, stvari i pojave koje vas živciraju
« Odgovori #2250 : 07. Veljača, 2009., 10:17 »
Mrzim riječ EKSTRA koju čujem 1000 puta na dan.
"Ova cura je ekstra,ekstra ponuda,ekstra kurac"
Al ajd,bar nemamo hrvatsku riječ.
O ne,imamo."Posebno" -.-

*

Mr.T

• 2875
« Odgovori #2251 : 07. Veljača, 2009., 10:17 »
Da si se mislio ići kvalitetno najesti, nikad ne bi otišao na jebenu pizzu.
reci mi kao prvo kaj je tebi "kvalitetan" obrok.
Gdje bi išao i koliko bi ga platio?

nije karijola ništa puno skuplja od drugih picerija, a razlika je nebo-zemlja.
još da imaš blage kaj je skupi obrok u pravom restoranu, ne bi ovak pričao.

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2252 : 07. Veljača, 2009., 12:45 »
@grga

ako bit pice nije u tijestu zašto ideš u kariolu... jer opće je poznato da je karijola specijalna zbog svojeg tankog tijesta. a i zasigurno se sjećam da si jednom rekao da ti karijola owna jer imaju tanko tijesto.

s druge strane, ako ti je baš do pice s mozarelom...newsflash... postoje picerije u kojima možeš naručiti picu s mozarelom, jel. naime, pica s mozarelom je jedna od nekoliko desetaka različitih pica u tim picerijama. za razliku od karijole koja ima čak 5 vrsta i sve su sa rajčicom i mocarelom il neš. čak sam 95% siguran da u špiri ima pica s mozarelom. i košta najviše 35 kn. a znaš kolko je velika... ko prosječna đambo pica u gradu. ja je ne mogu pojest cijelu... a sam znaš kolko ja mogu pojest.  :(

i za kraj, svojom rečenicom kak sam primitivo napokon dokazuješ sve što sam ja pričao gore, a to je da u karijolu ideš samo zato kaj si snobčina kakve nema, i da kad te netko pita di jedeš picu, da možeš reć da ju jedeš za 40 kn u piceriji di ti stavljaju baby rajčice.

i 99% hrane nije junk food. možda u tvojoj maloj glavi, al onda se slobodno prebaci na veganstvo i jedi onaj 1% hrane koja je zdrava, izravno sa drveta, apsolutno prirodna i neumaljana produktima i izmišljotinama današnje civilizacije poput ulja ili nedajbože mesa. pa ćeš bt veseo i zdrav i nikad u životu nećeš jesti junk food.
« Zadnja izmjena: 07. Veljača, 2009., 12:56 beaver hunter »

*

Fenrir

• **
  • 255
  • Zapijev dečko
« Odgovori #2253 : 07. Veljača, 2009., 13:04 »
+1 na Megija.

Nego, jebeno su mi retardirani bjelanjci.
Ogavni su.

*

pilip

• 1590
« Odgovori #2254 : 07. Veljača, 2009., 13:38 »
Smetaju je usrani seljaci koji zavlace svaku jebenu rjec. :wildboy:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #2255 : 07. Veljača, 2009., 13:55 »
Varaždin ^^

Nakurac mi ide kad netko na youtubeu odgovara na svaki jebeni komentar, kao recimo ovaj lik:

http://www.youtube.com/watch?v=kYdybbdbEMc

:tired:

*

pilip

• 1590
« Odgovori #2256 : 07. Veljača, 2009., 14:33 »
Jebene idiote na COD2 koji seru celo vreme za lag, ping i ta sranja. Mislim, razmem kad ti je ping 200 pa nemres igrat... al kad je nekom 80 od standardnih 50 onda fakat pusi kurac govno jedno skrbavo. :tired:
I da, mrzim usrane ljude koji si brijeju da znaju igrati COD2 i onda te jebeno tove. Ono, nisam ljubomoran nego jebeno me zivciras kad mi pricas svoje divlje i lude vrckaste zgode kako si nekog duplo bashao u zrakom kad si radil ninja defuse 1vs20043. :tired: A takvog kretena imam u razredu. Falabok.

*

morski_pas

• 592
  • Team Zissou
« Odgovori #2257 : 07. Veljača, 2009., 14:53 »
@grga

ako bit pice nije u tijestu zašto ideš u kariolu... jer opće je poznato da je karijola specijalna zbog svojeg tankog tijesta. a i zasigurno se sjećam da si jednom rekao da ti karijola owna jer imaju tanko tijesto.

s druge strane, ako ti je baš do pice s mozarelom...newsflash... postoje picerije u kojima možeš naručiti picu s mozarelom, jel. naime, pica s mozarelom je jedna od nekoliko desetaka različitih pica u tim picerijama. za razliku od karijole koja ima čak 5 vrsta i sve su sa rajčicom i mocarelom il neš. čak sam 95% siguran da u špiri ima pica s mozarelom. i košta najviše 35 kn. a znaš kolko je velika... ko prosječna đambo pica u gradu. ja je ne mogu pojest cijelu... a sam znaš kolko ja mogu pojest.  :(

i za kraj, svojom rečenicom kak sam primitivo napokon dokazuješ sve što sam ja pričao gore, a to je da u karijolu ideš samo zato kaj si snobčina kakve nema, i da kad te netko pita di jedeš picu, da možeš reć da ju jedeš za 40 kn u piceriji di ti stavljaju baby rajčice.

i 99% hrane nije junk food. možda u tvojoj maloj glavi, al onda se slobodno prebaci na veganstvo i jedi onaj 1% hrane koja je zdrava, izravno sa drveta, apsolutno prirodna i neumaljana produktima i izmišljotinama današnje civilizacije poput ulja ili nedajbože mesa. pa ćeš bt veseo i zdrav i nikad u životu nećeš jesti junk food.

Uglavnom, svađate se radi 5 kuna ?  :wildboy:

*

Wildboy

• 5612
« Odgovori #2258 : 07. Veljača, 2009., 14:58 »
Biver je židov.  :wildboy:

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #2259 : 07. Veljača, 2009., 15:04 »
pa koliko ja vidim tu je stvar o veličini pice i o debljini tijesta, a i o izboru pica. ako je samo riječ o 5 kuna, onda je biver židov teški. :wildboy:

*

Facaa

• 2773
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
« Odgovori #2260 : 07. Veljača, 2009., 15:11 »
Rasprave o picama.  :tired:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2261 : 07. Veljača, 2009., 15:14 »
mene ne smeta ta pica, kolko njeno praisanje, ko da ju isus himself mijesi.

pica je voeva, niš posebno ni okusom nit izgledom. skuplja od one u centru zadra usred sezone.

u usporedbi s ostalim picama ne zaslužuje praisanje kakvo ima od strane grge i belog

*

Mr.T

• 2875
« Odgovori #2262 : 07. Veljača, 2009., 15:18 »
mislim da je situacija upravo inverzna. tvoje kenjanje po nečemu što je puno bolje od ostalog.

al ajd :thumbs:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #2263 : 07. Veljača, 2009., 15:21 »
nije  :thumbs:

« Odgovori #2264 : 07. Veljača, 2009., 18:36 »

pa nije bit da je esencija pize tijesto. to govorim.  :tired: tijesto mora bit tanko i neosjetno. jebote tijesto, ne želim jest kruh sa rajčicom i sirom.

Citat:

Ne, ja sam samo svjestan da za 5 kuna više mogu dobiti nešto što će fakat biti dobro i napravljeno kako treba. Stvar je čisto u zdravom razumu i shvaćanju razlike u kvaliteti (i koliko to vrijedi.). Tih 5 kuna ću ionako potrošit na socijalan obrok iz sc-a. Što je više manje kao da sam ih bacio u smeće.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9