@grga
ako bit pice nije u tijestu zašto ideš u kariolu... jer opće je poznato da je karijola specijalna zbog svojeg tankog tijesta. a i zasigurno se sjećam da si jednom rekao da ti karijola owna jer imaju tanko tijesto.
s druge strane, ako ti je baš do pice s mozarelom...newsflash... postoje picerije u kojima možeš naručiti picu s mozarelom, jel. naime, pica s mozarelom je jedna od nekoliko desetaka različitih pica u tim picerijama. za razliku od karijole koja ima čak 5 vrsta i sve su sa rajčicom i mocarelom il neš. čak sam 95% siguran da u špiri ima pica s mozarelom. i košta najviše 35 kn. a znaš kolko je velika... ko prosječna đambo pica u gradu. ja je ne mogu pojest cijelu... a sam znaš kolko ja mogu pojest.
i za kraj, svojom rečenicom kak sam primitivo napokon dokazuješ sve što sam ja pričao gore, a to je da u karijolu ideš samo zato kaj si snobčina kakve nema, i da kad te netko pita di jedeš picu, da možeš reć da ju jedeš za 40 kn u piceriji di ti stavljaju baby rajčice.
i 99% hrane nije junk food. možda u tvojoj maloj glavi, al onda se slobodno prebaci na veganstvo i jedi onaj 1% hrane koja je zdrava, izravno sa drveta, apsolutno prirodna i neumaljana produktima i izmišljotinama današnje civilizacije poput ulja ili nedajbože mesa. pa ćeš bt veseo i zdrav i nikad u životu nećeš jesti junk food.