Znači, završiš fakas, imaš osigurano radno mjesto, veliku plaću i posao ti je uvelike lakši od onoga tko nije zavržio faks?
Gluposti :tired:
Ako završiš ekonomiju, istina, neće te čekati radno mjesto. Ali isto tako, još manje će te čekati radno mjesto ako imaš završenu samo srednju ekonomsku školu.

I sa završenim faksom moraš imati sreće da bi uopće i dobio posao (znam gro ljudi koji imaju faks i nemogu nać posao da ga jebeš), a što se tiče ovoga za puno veću plaču, mislim zbilja... Je, istina je da se nekima i posreči pa dođu na takvo mjesto gdje je stvarno dobro plačeno VSS i sl. Ali više je onih koji rade za manje od 5000 kn mjesečno sa faksom.
Onda su ti ljudi nesposobni.
Vidio sam previše statističkih podataka o zapošljavanju nakon fakulteta da bi povjerovao u ovo. Koga god znam da je završio fakultet trenutno ima posao u struci, a velika većina njih je radila i prije nego je privela fakultet kraju.
Do sad sam promjenio prepun kurac poslova i samo netko tko nema previše iskustva sa puno ljudi različitih profila može misliti da završetak faksa rješava sve probleme.
BRAVO =D>
Ne rješava sve probleme, isusati. Ali definitivno ćeš se lakše zaposliti. I na boljim radnim mjestima.
Druga stvar, što je ixy rekao, da bez faksa nemaš velikih mogučnosti...
Imaš hrpetinu poduzetnika koji nemaju NIKAKVU školu završenu. NI OSNOVNU.
Za bit poduzetnik ti netreba nikakvo fakultetsko obrazovanje, a dok god ti je netko gazda, nemaš prevelikih mogučnosti jer samo šibaš po narađenjima.
A danas ti za firmu nije potreban nikakav faks nego 10000 kn.
Ma ugl 
Dakle, ako skupim 10 000 kuna, osigurana mi je uspješna poslovna budućnost poduzetnika?
Vidim da znaš o čemu govoriš. Čak i da si karikirao cifru, taj novac nije ni približno dovoljan da bi bio uspješan na tržištu.
A da ima poduzetnika bez škole, svakako ima. Znam lika iz Hercegovine (naravno) koji nije završio ni osnovnu školu, a trenutno u Njemačkoj (u Kolnu) ima restoran od kojeg živi. Jej, super. Al tko meni garantira da ću i ja uspjeti napraviti istu stvar?
I tko, uostalom, kaže da ja ŽELIM biti poduzetnik?

Tata mi je poduzetnik, pa iz prve ruke znam kroz kakvu hrpu govana mora prolaziti svaki dan. Ja bih to htio izbjeći ako ikako mogu.
Ali hej, planiram ići na faks, ergo kreten sam.

EDIT:
Matermu, napisao sam istu stvar kao i faca.