Al zanimljivo je kako se ovi dotepenci koji samo znaju reći "kreten si", "retardiran si" i sl isključe kad rasprava krene u dublje smjerove, Nadam se da bar onda shvate koliko su maloumni što pišu takve stvari i nastoje omalovažavati bez da imalo promisle.
ispada da sam sebe prozivaš kretenom, jer te nigdje nisam tako proglasio. šteta što nisi uspio povezat alternativnost s tvojim sranjem o faksu. to je sve što sam ti ja rekao. al ae povlačim se, jači si od mene, ipak sam dijete koje zna kurca o teškom životu.
1.Ti nisi djete, ti si kreten.
2.Sereš bzvz, ok?
Nemaš pojma o čemu pričaš.
Mogao si isto tako reči da sam i pustolov, recimo, nebi imalo smisla kao ni ovo što si rekao.
Neupučen si koliko god netko neupučen može biti i postaš hrpu govana koju nemožeš argumentirati ničim.
Neznam što želiš ispasti i pred kim, ali tko god ima imalo mozga vidjet će da si sa takvim izjavama jadan.
Da, i bolje ti je da se povučeš jer neshvačaš neke stvari o kojima se raspravljalo, a koje su ostali skužili i na normalan način argumentirali suprotno, ništa nisi pametno rekao do sada, i zato mi se molim te više neobračaj jer "ignore" neradi.
jeboga isus.
koga će neka firma prije zaposlit,nekog s faksom il nekog sa srednjom? I to što si ti loky lijeno govno kome se ne da učit i vrhunac intelektualnog "rada" je pročitat dijalog u bioshocku to je tvoj problem. :tired:
Čisto sumnjam da je naprimjer faca lud za mehanikom i svršava na sam spomen imena il da ovi filozofi uživaju čitajući ova filozofska govna,al vrijedi se pomučit,ak želiš bar nešto postić u životu,osim bit drkaroš
Al je,može se i bez srednje,primjer moj rođo,sadio je travu u njemačkoj,sad ima građevinsku firmu od 15-20 bosanaca,ima dva ML-a,dve kuće na moru itd. samo pitanje je na koji je način to postigao
Meni govoriš o čitanju dialoga u Bioshocku a ni sam nisi pročitao neke stvari koje sam napisao.
Ili jesi, ali si toliko glup pa to nemožeš shvatit

Ajde, bar možeš obrazložit svoje stajalište, a ne kao Waka i ovaj isfrustrirani.
Ali nekužim s kim se ti svađaš jer sam neke stvari rekao isto kao i ti

I kako te nije sram postati ovakve gluposti? Ograničen si prijatelju.
Uglavnom, i ti mi sjaši, naporan si i glup u pm što dokazuješ iz posta u post.