avantura, Raccoon LogicDatum izlaska: 08.05.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
A dobro sad faks. Ono jebiga, da sam ja roditelj, meni nebi bilo teško sponzorirat klinca da studira, ipak e to ulaganje u njegovu budučnost.
Citat: Blaster32 - 19. Veljača, 2009., 22:46A dobro sad faks. Ono jebiga, da sam ja roditelj, meni nebi bilo teško sponzorirat klinca da studira, ipak e to ulaganje u njegovu budučnost.Bi. Daj zamisli kretena od 20 godina kojeg boli mrtva kurčina što iskeširaš par tisuća kuna za godinu, još toliko za knjige/skripte, pa gableci, pa oblekica, pa ovo, pa ono. I onda onak mrtvo ladno padne godinu jer eto, normalno je pokoju pasti na fakultetu. I onda nakon tri godine ga više to ne zanima pa bi promijenio faksić. Pa nakon još dvije odustane od svega. Nabijem ga na neku stvar.
Ironično što si spomenuo mrtvace jer je frend trebao prat mrtve ljude za nekih 80 kuna sat ili tako nešto. Odustao je pa su zaposlili nekog metalca.
Citat: Damir158 - 19. Veljača, 2009., 22:53Ironično što si spomenuo mrtvace jer je frend trebao prat mrtve ljude za nekih 80 kuna sat ili tako nešto. Odustao je pa su zaposlili nekog metalca.Urbana legenda. Svatko ima barem deset frendova koji su trebalir adit..al ono.
Citat: Weky - 19. Veljača, 2009., 22:57Citat: Blaster32 - 19. Veljača, 2009., 22:46A dobro sad faks. Ono jebiga, da sam ja roditelj, meni nebi bilo teško sponzorirat klinca da studira, ipak e to ulaganje u njegovu budučnost.Bi. Daj zamisli kretena od 20 godina kojeg boli mrtva kurčina što iskeširaš par tisuća kuna za godinu, još toliko za knjige/skripte, pa gableci, pa oblekica, pa ovo, pa ono. I onda onak mrtvo ladno padne godinu jer eto, normalno je pokoju pasti na fakultetu. I onda nakon tri godine ga više to ne zanima pa bi promijenio faksić. Pa nakon još dvije odustane od svega. Nabijem ga na neku stvar.Naime, dobro da su APSOLUTNO SVI STUDENTI takvi...