Topic je sta vas zivcira. Mene zivciraju umjetnici koji komentiraju pravo i politiku. Mozes mi pusit kurac!
Koja si ti struka?
Faks koji ovo ono?
Jer, malo m glupo ovo što kažeš. Zanima me tvoja logika, jel. Odnosno, kako si došao do toga da te baš eto oni živciraju.
Ne znam, zamisli da komentiraš filmove, glazbu il bilo šta drugo ''umjetnički'' (u nedostatku bolje riječi). Ono, tko si ti i odakle ti pravo to komentirati?
Studiram ekonomiku poduzetnistva. Sto mi automatski daje veci kredibilitet kod komentiranja neznam, granice proizvodnih mogucnosti :tired: od npr. studenta druge godine agronomije, ne?
Hejtam "umjetnike" bas zato jer misle da su popili svu pamet svijeta posto oni vide u DUBINU i SRZ problema. I zato jer hejtaju moj nacin zivota - sport, boks, faks, neki odredeni principi i to. Govorim iz iskustva o onima koje poznam. Ne genaraliziram. Samo kazem svoj primitivni dojam pun stereotipa. Npr. eto pao mi Kluzo napamet. Kaze da je hejtanje alkohola fors. :tired: Ono, kolko retardiran mozes bit da to mislis i izjavis. Sori, al meni alkohol smeta zbog sporta i nemogu cugat svaki vikend i trenirat svaki dan. Mogu se napit jednom dvaput u 6 mjeseci (kao neki dan derp) ali ostalo vrijeme hejtam alkoholol. Jer steti. Hejtanje neceg sto steti organizmu je fors? Da zicer. :tired:
I ovo za slobodno izrazavanja i strucnu kompetenciju.
Mozes da komentirat npr pravo iako nisi pravnik ali ovako kak mi sad pricamo. U 4 oka jel. :tired: I u kezual razgovoru

Ali ne javno istupat kao NASE se misljenje cijeni jer smo studenti Umjetnicke akademije. Kao tjeraju nas na razmisljanje. Zasto bi mene jedan "umjetnik" tjerao na razmisljanje o kaznenom zakonu RH? Eventualno me moze potjerat da razmislim o smislu Mona Lise i tome kolko je kurca popusila prije slikanja.
Jako postujem nekog strucnjaka i njegovo misljenje kad prica i komentira dio svoje branse, kad znam da ima predznanje i kad sve to kompilira u neku tezu i teoriju. Pogotovo kad je rijec o politici, gospodarstvu, ekonomiji i sportu jer me to zanima.
Al isto sam se sad sjetio. Zivcira me sto ljudi koji su upisali odredjeni faks misle da su strucni. Onak, upisao pravo pa je PRAVNIK :tired:
Da istina. Ali oni sigurno mogu kvalitetnije i objektivnije suditi o nekoj temi iz njihovog svijeta nego brodograditelji o kvantnoj mehanici.