HCL.HR

Kad će ljudima ponestat' ideja?

  • 4 Odgovora
  • 953 Hitova
Kad će ljudima ponestat' ideja?
« : 12. Studeni, 2009., 11:41 »
Ako već i nisu, jel.

Imam neki filing da se trenutno sve živo samo reciklira, unaprijeđuje i tak.
Filmovi, kućanski aparati, automobili, odjeća...
Sve se na neki način može asocirat' s već viđenim.

*

Easy

  • ****
  • 1497
  • disi
Odg: Kad će ljudima ponestat' ideja?
« Odgovori #1 : 12. Studeni, 2009., 11:50 »
Donekle se slažem s ovim. Često razmišljam o tome. Iako, bolji naziv topica bi bio, jel ljudima ponestalo ideja? Zato što tak izgleda.

Možda se i pojavljuju nove stvari ali to ide presporo da bi se uočilo, jer, lako je reć struja je izmišljena/iskorištena kak god tad i tad i svi sad imamo svjetlo, zašto ne izmisle opet neku tako revolucionarnu stvar. A kad bolje pogledaš, struja nije ušla u tako široku i masovnu uporabu TAKO BRZO kao što se čini, dakle točno te godine.

Nadam se da neki razumiju što želim reć jer neam vremena pojašnjavat sad.
« Zadnja izmjena: 12. Studeni, 2009., 11:52 Easy »

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Kad će ljudima ponestat' ideja?
« Odgovori #2 : 12. Studeni, 2009., 11:53 »
ljudi, kao i sva ostala živa bića, će kroz godine (nažalost, trebaju crknuti (samo da ja umrem sretan i bogat pa onda  :hiha:)) evoluirat. I kao što su u povijesti mislili da je zemlja ravna ploča te su ubijali ljude koji su znali da je okrugla, tako to biva i danas, npr čovjek koji je konstruirao motor na vodu je ubijen trovanjem hranom. Znači ne ubijaju napredne zbog bogohuljenja nego zbog straha da se kapitalistima ne oduzmu toliko vrijedni novci koje su zasrale ljudsku rasu do neviđenih nivoa. Gadim se sam sebi što sam čovjek, što vozim auto, što studiram za lovu, što ima tisuću država tisuću tvrtki i svi se bore samo za jedno, a to je novac i prestiž. I eto, radije bih išao na mjesec pisao knjige i crtao analni seks i bušilice nego postao alatka kapitalistima i državi koja krade svakim danom sve više i više... Najbolja stvar bi bila da nas napadnu krvožedni svemirci koji bi nas natjerali da se svi ujedinimo i borimo za opstanak nas kao vrste. Mi smo istrijebili par vrsta, zašto se i nas ne bi testiralo? Siguran sam da bi popušili..

 :wildboy:

Uglavnom, teško da će ljudima ponestat ideja, mozgovi su nam jebeni, široki, a još se i razvijaju nekakva indigo djeca, frikovi koji imaju neke sjebane ideje ono šta normalni ljudi ne kuže, bar sam tako nešto čitao...Vjerujem da je to hint evolucije...
« Zadnja izmjena: 12. Studeni, 2009., 12:07 Dragster »


"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

duksy

  • ******
  • 10253
    • hcl
Odg: Kad će ljudima ponestat' ideja?
« Odgovori #3 : 12. Studeni, 2009., 11:55 »
filip  :ave:

Odg: Kad će ljudima ponestat' ideja?
« Odgovori #4 : 12. Studeni, 2009., 12:06 »
Zapravo sam htio reći kako je uistinu ironičan i šaljiv naziv ovog Psajdakova topica skroz smiješan i ciničan, al ajd, kad je kao započela nekakva rasprava neću bivat samo oduševljen smiješnosti imena. :hiha: što sam rekao sad ne znam točno :hiha:

U biti, da.
Stvarat će se nešto novo, a to nešto novo će voditi nečemu još novijem, i tako će se granati. Mislim, industrijska revolucija je savršen primjer za to, a uz to se i tempo novih otkrića u svakodnevnici sve više povečava.

I +1 na dragstera. Ajmo VANZIĆI ZOMBIJI HEHE :clap: :wildboy:
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9