HCL.HR

Muškarci

• 749 Odgovora
  • 91310 Hitova
*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Muškarci
« Odgovori #615 : 23. Lipanj, 2013., 00:28 »

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #616 : 23. Lipanj, 2013., 00:30 »
ne znam, zvuči dosta lejm i pokazuje neku nesigurnost/neodlučnost. Kao vježbao bi, al to me sprječava kme kme. Jesi ovisan o nekom u teretani? Nisi jebote, radiš svoju stvar jer to i jeste individualni sport/aktivnost. Ojačaš karakter, izvučeš najbolje što možeš iz teretane i gledaš svoja posla. Gdje god odeš, sve je puno šabana, fax, disco,,, A na kraju krajeva, uvijek postoji neka alternativa teretani. Ukratko, to s obzirom na moje stajalište ne treba i ne smije bit izlika za ne vježbat (a kao želi se jel). :hiha:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #617 : 23. Lipanj, 2013., 01:06 »
No, upravo to što kažeš - u krajnjem slučaju to je individualna stvar-sport (ovisno čime se baviš). Prijeđeš preko te odbojnosti teretane, mačo spika, svega, ako imaš neki cilj i želiš nešto napraviti. Koliko tih šabanskih retaja ima u teretani koji su došli ne raditi apsolutno ništa, ili održavati socijalni kontakt, i ne želim biti jedan od njih.

Tako da ono, Ixy, ne kretati jer ti je odbojno, a ŽELIŠ, nema smisla.

« Odgovori #618 : 23. Lipanj, 2013., 09:16 »
Vidi ih. :mrs:

Loše sam se izrazio. Jer nisam mislio da će biti RASPRAVA o tome, pa sam samo rendom napisao to. I ispalo je da se meni skroz vježba, ali OH NE TERETANA ŠABANI.

Ima više razloga zašto ne idem u gym. Ovaj sam spomenuo čisto jer se o tome raspravljalo. :hiha:
Al ae, krivo sam se izrazio. SOZZ! =)

*

The one

• **
  • 545
  • BMW<3
« Odgovori #619 : 23. Lipanj, 2013., 09:19 »
:hihi:

Dosta jadno. :hiha:
ALI BEREM.

Nez, ja bih vježbao, ali mi je teretana baš užasno odbojna.
Tipa da imam doma ta sranja, vježbao bih sigurno. xD

#mojihKežualnihPetKuna
Brijem da nebi jer ti je to slicno,tako je i moj frend govorio nmg bildati u teretani zato sto me tako svi gledaju kme kme.Na kraju je bacio 3000 kn na tegove te bildao 2-3 mjeseca i kada je skontao da nije nabacio onu masu koju je zelio odustao je i prodao tegove jadno :tired: . I onda mene pitaju kako imam motivacije... JA nemam motivacije
meni je trening postao navika jednostavno ako zelis bildati neka ti predje u naviku a ne u jebenu motivaciju jer ako se motiviras na npr  Cutlera i zelis izgledati kao on samo ces vise gubiti smisao za bildanje i na kraju ces odustati jer nisi dobio zeljeni izgled. Opustis se i bildas i na kraju sve dodje kakve motivacije :hug
P.S imam mozak
EDIT: Mozes i uzeti steroide ako ces nes na brzinu samo ako si presao dobnu granicu od 21 godine jer brze se postignu rezultati to svak zna natural je teze ali bolje  :D
« Zadnja izmjena: 23. Lipanj, 2013., 09:22 The one »

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #620 : 23. Lipanj, 2013., 09:43 »
Čast iznimkama, ali što je razina nabildanosti i popularnosti veća - to su veće šanse da si šaban.
Zbog toga sam ja super :hiha:

#što se dizača tiče - većina ih se trudi poreći da treniraju zbog izgleda i ismijavaju bildere UVIJEK, ali u ovih par klubova u kojima sam bio, nisam se baš nagledao nekog intelektualnog vrhunca svijeta. 99% šala i razgovora u klubu u kojem više nisam, znaš kojem, je bilo tipično šovinističko sranje koje čuješ po birtijama, s iznimkom da se između razgovora dizalo utege. I mrzio sam to, pa sam šutio većinu vremena.
Ne znam, nisam nikad u takvoj teretani trenirao al vjerujem. Nekako utezi privlace takve ljude nazalost :hihi: :wildboy: A kad sam na treningu bez brata ili nekoga tko mi je bas frend, ne pricam uopce, onako jedino dobar dan/dovidjenja.

Inace bilderi i to pipkanje, nezz stvarno :wildboy:Jos je cudnije sto sam tome svjedocio milijun puta a s druge strane u teretanama gdje sam trenirao nikad nije bilo zena uopce. Mislim okej, cak i u prisustvu zena to je ekstremni sabanluk, al bar mogu shvatit razlog zasto to rade, ovako nezz :solidus:

Inace ovo oko neugodnosti teretane. Pa uvijek je tako da, i ne samo s teretenom nego opcenito kad si ti new guy u necemu. S vremenom na neki nacin postajes onaj zbog koga ljudi ne zele ici u teretanu  :hiha:

Nego, dok smo na ovu temu: https://www.facebook.com/SreleBrutalTeam Onaj status i onda komentar kcerke :hihi: :solidus:
« Zadnja izmjena: 23. Lipanj, 2013., 11:33 dibek »

« Odgovori #621 : 23. Lipanj, 2013., 11:56 »
Taj lik kojeg si linkao ima ovo u friends:

« Odgovori #622 : 23. Lipanj, 2013., 13:31 »
:ave:

Još jedan topic koji se pretvorija u fiskultura topic :(

« Odgovori #623 : 23. Lipanj, 2013., 17:09 »

Nego, dok smo na ovu temu: https://www.facebook.com/SreleBrutalTeam Onaj status i onda komentar kcerke :hihi: :solidus:

Sad sam pogleda ovo, jebenti sve :ave: Jel taj lik realan?

« Odgovori #624 : 23. Lipanj, 2013., 17:11 »
Frajer je realan NA NAJJAČE :))))

« Odgovori #625 : 23. Lipanj, 2013., 17:13 »
"Vozim se na sud i vozim se pored kanta za smece i viknem ka starijem gospodinu, ejjjj rocky!!!! on sa strahom priđe , a ja mu dam dvije plastične boce iz auta NIKAD NEĆU ZABORAVITI TAJ OSMIJEH I SREĆU U NJEGOVIM OCIMA :))"
- Srele BrutalTeam

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #626 : 23. Lipanj, 2013., 17:17 »
:hihi::ave::ave::ave:

« Odgovori #627 : 23. Lipanj, 2013., 17:17 »

« Odgovori #628 : 23. Lipanj, 2013., 17:56 »
Već sam sejva pola tih slika u svoj DOBRE SLIKE folder. Nerealno.

*

duksy

• 6295
    • hcl
« Odgovori #629 : 23. Lipanj, 2013., 18:05 »
jesi ti jedan od onih MULJ, tipicni ŠALABAJZERI , RETERDIRANI DEBILI , ,PREVARANTI, KLOŠARI , LAŽLJIVCI , LJUBOMORNA SMEČA SJEBANA NA NAJJAČE !!!!!!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9