quotaj mi di izravno spominje tebe i tvoj dar ili curu, pliz. Možda si u pravu i ja samo ne vidim taj post. Ako je tako, ispričat ću ti se i reč da su karlo/grga i ne znam tko još u kurcu.
nitko ne priča o izravnom spominjanju. pa nije mi jebao mater curi il neš.
ja sam pokušao imat inteligentnu raspravu sve dok nisu počeli superiberkul one lineri od strane grge, karla, tebe dujko (ono neš da će ostat trudna pa će joj se urezat u pamćenje). od početka topica nitko nije mogao dat ijedan prijedlog a da ne dođe tristo random ljudi koji to ishejtaju.
tu sam flipnuo kad je grga rekao STOP YOUR GAYNESS. mislim realno, čovjek koji poklanja roze dekice ne bi trebao pričat o gejstvu drugih ljudi. al to nije bilo niš, jer to s dekicom je već interna naša, kao i moj digitalni okvir. i sad ne znam. karlo mi je uletio s tim, a ja mu vratio za stripove, on meni za carambu (interna) ja njemu za plakanje i 4chan. ono kul beef, savršen, sve je u redu. i onda mi počeli uletavat random ljudi poput depresije i ixyija s random hej ajmo se sad mi malo uključit u raspravu s par FER i NE JEBEM one linera.
i tak. malo me to iživciralo.
u biti kad pogledaš savršena večer, ne znam zašto se sad želiš igrat policajca i ispravit nas na pravi put. već dugo mi nije bilo ovak zabavno na forumu.
+DJEEZ