slomit ću ti leđa kad te sljedeći put vidim

naporan si ko isus
fakat mi se ne da pričat o knjizi, štoviše, nekoliko puta sam te zamolio da je ne čitaš a puno više puta da mi je ne hejtaš. I ono, hej TI IMAŠ RAZLOGE. Tvoji argumenti su onako banaliziranje, nezz, može se bilo šta banalizirat, kaj da ja tebi sad kažem.
Michel Houellebecq - La Possibilité d'une île
opret, blok teksta.
onako, nisam sretan previše. trebalo bi bit depresivno i to, al nisam ja od toga više. ono što me zanimalo je bio sf dio, ono frendač ga voli, a napiso je nešto borderlajn sf, pa ae. al ono, sakato je. neda mi se pisat sad pecto, al najviše me nervira spominjanje najtopovskijih od topovskih filozofa, kratke digresije u priordnu znanost koje neznam čemu služe osim da bi mi valjda dokazo da je erudit, il da piše za retajne mase što očito radi. product plejsment je isto retardiran i izbacuje iz takta. sf dio, te postap dio eiploga kojima sam se najviše veselio su u prvom slučaju potpuno bespotrebni, a u drugom jadni i dosadni (i opet bespotrebni). poruka je poslana, okej kralju, al nisam imrpesioniran ni išta. seks je isto iritantan. seks seks seks seks okej dosta. saće grgur doć sav kul i super jer on čita bestselere pa je pametan i reć mi da sam ja glup pa ne razumijem knjigu. iako nema se šta razumjet, mnogo je priprosta knjiga. mislim vidim što je privlačno u knjizi, površne konteplacije o svakojakim životnim temam od seksa, ljubavi, smislu čak bla, al to mi jednostavno nije više zanimljivo nikako. niti ima ikakav emocionalni impekt na mene. ne mislim dam sam sad super i nadrasto, više sam čovjek od zabave, događanja i toga. humora možda. jeftinog šoka, jeftinog seksa.
a) šta su topovski filozofi? ne znam šta to znači.

b) oh ne piše za mase. oprosti mi što ne provodim vrijeme u antikvitarnicama i tražim izgubljene rukopise giordana bruna.

ukratko, boli me kurac + boli me kurac šta je BESTSELER. neznam šta sebi ideš dokazat time šta si protiv mejnstrima ili šta već, mislim ustvari nisi, kenja west i te spike, neznam stvarno
x)product plejsment neznam šta je ni di je, nezz
e)sf dio. koga boli kurac?
f) kontemplacije. ok. meni rulaju. nisam ih nigdje drugdje pročitao na taj način, a ako ti kažeš da ih je netko pisao tako i da je netko na taj način pričao tako o sličnim temama ja ću ti reć da sereš. al dobro, ti si valjda očekivao robote i zmajeve jer je knjiga... >>>>SF<<<<.
g)oke ti si treš čovjek. voliš jeftini sex humor i sve. neznam, šta sad to znači, šta znači banaliziranje tvoje osobe kao takve, u kakvoj je to povezanosti sa svime?
ono, prvo banaliziraš knjigu, ZA MASE, iako ti pušiš sve šta je za mase, onda banaliziraš sebe, nezz, ja tebe ne kužim baš sozz