HCL.HR

Što sada čitate?

• 2302 Odgovora
  • 297920 Hitova
*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
Odg: Sta sada citate?
« Odgovori #1350 : 29. Studeni, 2010., 17:01 »
Pa... koliko sam skuzio, A Dance With Dragons je skoro gotova, jos 5-6 poglavja ili tako nes. Amazon.co.uk kaze da ce biti dostupna 29.09.2011. Ne znam doduse :wildboy:

« Odgovori #1351 : 29. Studeni, 2010., 17:07 »
Koliko znam ostale knjige nije ni počeo pisat. Ako misli sedam knjiga ukupno napisat znači da ćemo se načekat do završetka SAGE.

@dibek
Nemoj se nadat,svake godine piše da će bit dostupna tog i tog dana i mjeseca pa kurec.   :(

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1352 : 24. Prosinac, 2010., 10:28 »
poanta je da neznaš čitat  :hiha:
mislim reko bi ti nešto al ionako si pobio sam sebe u vlastitom OPISU.  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1353 : 24. Prosinac, 2010., 12:20 »
op, op. zanima me. al mislim da grgur nema ništa

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1354 : 24. Prosinac, 2010., 12:59 »
slomit ću ti leđa kad te sljedeći put vidim  :hiha:

naporan si ko isus  :hihi:
fakat mi se ne da pričat o knjizi, štoviše, nekoliko puta sam te zamolio da je ne čitaš a puno više puta da mi je ne hejtaš. I ono, hej TI IMAŠ RAZLOGE. Tvoji argumenti su onako banaliziranje, nezz, može se bilo šta banalizirat, kaj da ja tebi sad kažem.
Michel Houellebecq - La Possibilité d'une île
opret, blok teksta.
onako, nisam sretan previše. trebalo bi bit depresivno i to, al nisam ja od toga više. ono što me zanimalo je bio sf dio, ono frendač ga voli, a napiso je nešto borderlajn sf, pa ae. al ono, sakato je. neda mi se pisat sad pecto, al najviše me nervira spominjanje najtopovskijih od topovskih filozofa, kratke digresije u priordnu znanost koje neznam čemu služe osim da bi mi valjda dokazo da je erudit, il da piše za retajne mase što očito radi. product plejsment je isto retardiran i izbacuje iz takta. sf dio, te postap dio eiploga kojima sam se najviše veselio su u prvom slučaju potpuno bespotrebni, a u drugom jadni i dosadni (i opet bespotrebni). poruka je poslana, okej kralju, al nisam imrpesioniran ni išta. seks je isto iritantan. seks seks seks seks okej dosta. saće grgur doć sav kul i super jer on čita bestselere pa je pametan i reć mi da sam ja glup pa ne razumijem knjigu. iako nema se šta razumjet, mnogo je priprosta knjiga. mislim vidim što je privlačno u knjizi, površne konteplacije o svakojakim životnim temam od seksa, ljubavi, smislu čak bla, al to mi jednostavno nije više zanimljivo nikako. niti ima ikakav emocionalni impekt na mene. ne mislim dam sam sad super i nadrasto, više sam čovjek od zabave, događanja i toga. humora možda. jeftinog šoka, jeftinog seksa.

a) šta su topovski filozofi? ne znam šta to znači.  :wildboy:
b) oh ne piše za mase. oprosti mi što ne provodim vrijeme u antikvitarnicama i tražim izgubljene rukopise giordana bruna.  :hiha: ukratko, boli me kurac + boli me kurac šta je BESTSELER. neznam šta sebi ideš dokazat time šta si protiv mejnstrima ili šta već, mislim ustvari nisi, kenja west i te spike, neznam stvarno
x)product plejsment  neznam šta je ni di je, nezz
e)sf dio. koga boli kurac?
f) kontemplacije. ok. meni rulaju. nisam ih nigdje drugdje pročitao na taj način, a ako ti kažeš da ih je netko pisao tako i da je netko na taj način pričao tako o sličnim temama ja ću ti reć da sereš. al dobro, ti si valjda očekivao robote i zmajeve jer je knjiga... >>>>SF<<<<.
g)oke ti si treš čovjek. voliš jeftini sex humor i sve. neznam, šta sad to znači, šta znači banaliziranje tvoje osobe kao takve, u kakvoj je to povezanosti sa svime?

ono, prvo banaliziraš knjigu, ZA MASE, iako ti pušiš sve šta je za mase, onda banaliziraš sebe, nezz, ja tebe ne kužim baš sozz  :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1355 : 24. Prosinac, 2010., 13:16 »
kojeg se kurca dotiče jebote  :hihi:
dotiče se onako jedne jedine stvari kroz cijelu knjigu, šmarkilijane  :wildboy: nezz ova zadnja rečenica je bila igrić style pa ono,,

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1356 : 24. Prosinac, 2010., 13:21 »
ne dotiče se svega ikad. kao što sam rekao, površno si pročitao knjigu.  :kava: mislim ozbiljan sam, nezz

jesi li možda koristio tehniku "brzog čitanja" na ovoj knjizi karlo  :hiha:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1357 : 24. Prosinac, 2010., 13:27 »
ae prestani me zajebavat.

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #1358 : 24. Prosinac, 2010., 13:48 »
ne znam. karlo je pobijedio.

plus, grga je mrtvi peder.

UUUU, samo tako  :tired:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1359 : 24. Prosinac, 2010., 13:51 »
ne al ono deerp. čito sam ga u tramvaju. ono namjerno provociraš bezveze. jedan nula.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1360 : 24. Prosinac, 2010., 15:02 »
jer koncentracija ti je jedna od jačih strana.  :hiha:

« Odgovori #1361 : 28. Prosinac, 2010., 14:59 »
Stephen Hawking - Velebni plan
Losa naklada... knjiga je pisana za donje-srednji intelektualni sloj. Jer ono, sve je jako jednostavno, smijesni primjeri i premalo detalja i objasnjenja. Za razliku od Elegant universe od B. Greena koja je duplo zahtijevnija i detaljnija. I zabavnija, doduse... Al aj, zanimljivo mi je sve to pa nije nit ova losa.

« Odgovori #1362 : 28. Prosinac, 2010., 15:06 »
h. hesse - rosshalde
okej je skrzo. neznam.  :b_ae:

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #1363 : 02. Siječanj, 2011., 22:12 »
Zna netko dal ima ove knjige na hrvatskom jeziku?

Yukio Mishima  - Patriotism

« Odgovori #1364 : 02. Siječanj, 2011., 22:53 »
Ocekujem neku Djiz foru :D

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9