HCL.HR

Što ste sanjali?

• 1893 Odgovora
  • 224228 Hitova
*

Easy

• 1119
  • disi
Re: Što ste sanjali?
« Odgovori #345 : 21. Studeni, 2008., 22:22 »
Saće metal uletit s nekom spikom i onda će se topik zapalit, eventualno lokat.

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #346 : 21. Studeni, 2008., 22:29 »
Neće.

« Odgovori #347 : 22. Studeni, 2008., 10:21 »
sanjo sam da imam onak užasno puno sala na trbuhu. Onak sjednem negdje i pogledam si trbuh a salo mi onak radi valove  :wildboy:

*

Armor

• 3814
« Odgovori #348 : 22. Studeni, 2008., 10:35 »
Sanjal sam da je Grga komentator u PES 09.

*

T.N.T.

• 4164
    • http://www.last.fm/user/8th_Method/
« Odgovori #349 : 22. Studeni, 2008., 10:42 »
sanjo sam da imam onak užasno puno sala na trbuhu. Onak sjednem negdje i pogledam si trbuh a salo mi onak radi valove  :wildboy:
:hihi:

*

Easy

• 1119
  • disi
« Odgovori #350 : 22. Studeni, 2008., 11:08 »

:loludara: :ave:

*

Lewka

• 4157
  • Lijep, interesantan
    • Kristen Miller Online :D
« Odgovori #351 : 22. Studeni, 2008., 13:32 »
sanjao sam da smo rihanna i ja astronauti, pitao sam je jel vjeruje u vanzemaljce, rekla je ne :(

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #352 : 22. Studeni, 2008., 14:23 »
sanjao sam da smo rihanna i ja astronauti, pitao sam je jel vjeruje u vanzemaljce, rekla je ne :(

Možda je ona zapravo bila "vanzemaljac" (onda si i ti bio, jer ako je ona tebi vanzemaljac onda si i ti njoj, ali vi to naravno neznate da ste jedan drugome vanzemaljac) pa je zato rekla "ne" ha :ementaler:

« Odgovori #353 : 22. Studeni, 2008., 14:28 »
OLOL JURA NE MOŽE!!!1

Vanzemaljac je netko tko nije sa Zemlje. Ako si ti sa Zemlje, nemoš bit vanzemaljac. Nikako.
HA!

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #354 : 22. Studeni, 2008., 14:31 »
Ali ali, možda i oni svoj planet nazivaju kao "zemlja", kužiš ono, zemlja-dom, dom-zemlja :kingmortal:

« Odgovori #355 : 22. Studeni, 2008., 14:42 »
 :solidus:

Moj dom je hrvackaaaaaaaaa-a-a-aaaa.  :2712:

Ne priznajem. Oni svoj dom zovu srbija, a ne zemlja. Tak da...

*

majmun

• *
  • 141
  • pe'šest
« Odgovori #356 : 24. Studeni, 2008., 16:44 »
sanja sam da su glasine po novinama postale istinite, da stvarno dolaze izvanzemaljci na zemlju po nas :wildboy:
tako sam cijeli san bježa od njih iako ih nisam ni vidija
jebeno

*

waka

• n00b
  • 0
« Odgovori #357 : 25. Studeni, 2008., 10:21 »
Ne baš pretjerano dinamičan san, kao da sam na nekom izletu sa razredom i kupamo se svi ovo ono sise, i sad idemo u neki muzej u kojem je umrla neka povijesna ličnost na nadasve specifičan način.. Ugurali su mu cijev u šupak ( bio je neki stručan izraz, ali u biti to je to ) do želudca i pustili u njega paukove i zmije koji su ispustili kisalinu koja mu je stopila kralježnicu i od toga je umra.  :kingmortal:

*

duksy

• 6302
    • hcl
« Odgovori #358 : 25. Studeni, 2008., 11:24 »
Cijeli san se odvija na Braču. Prvo sam na nekoj plaži, upada mi neki novinar da mu dam izjavu o noćnom životu i izlascima u Splitu. Al novinar je jebeno čudan, s nekom retardiranom bradicom, i lagano ulazi u more i odlazi sve dublje i dublje, s diktafonom koji drži iznad mora, a ja ga trebam pratit. Onda se pojavljuje moj stari (u moru, da) koji mi konstantno upada u "intervju" sa svojim doskočicama, nakon nekoliko minuta me iživcira, pa mu ispsujem sve po spisku i zaprijetim da ću ga gađat kamenjima ako mi nastavi upadat. :(
Nakon toga sam u nekoj kući, koja bi trebala bit moja, tamo na Braču, i dogovaram se s ekipom gdje ćemo vani, a stari me još mrko gleda zbog onoga sa plaže.
Nakon svega, stvorim se u nekoj staroj tvornici, koja ne radi još od Druga Tita, doznam da je to ustvari bila tvornica od djeda, i da smo došli s njim pokupit neke masne pare, oko 2-3 milje kuna. Okružen nekim oronulim cijevima, čekam da se djed vrati i razgledavam okolo. Tvornica je ono, usred ničega, kroz prozore se može vidit kako je sve okolo obraslo. Ubrzo dolazi djed s kovčegom u kojem su pare, i najednom se stvara neka panika, moramo bježat, i tako nas desetak (cijela familija jebote) šprinta punom brzinom iz tvornice, a ispred tvornice nas čeka trajekt (?!?) na koji se ukrcamo. Pitam staru, kao, koji kurac smo morali bježat, a ona hladnokrvno odgovori "SS-ovci"...

*

waka

• n00b
  • 0
« Odgovori #359 : 25. Studeni, 2008., 11:32 »
Svi nešto naiciste sanjamo. :(

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9