Evo da ozivim malo topic sa cudnim snom ..
Odem na benzinsku, uplatim eurojackpot, i odem kuci gledat izvlacenje .. DOBIJEM glavni dobitak. Vec slavim i zovem frendove, itd.. Kad sam svima rekao da sam dobio, pogledam u dzep i shvatim da sam umjesto racuna bacio listic

Naljutim se na samog sebe i vratim se na benzinsku u potrazi za listicem .. Pitao sam zaposlenika da li je vidio ista, nije nista vidio, ali mi je rekao da je smece jos u kontejneru.. Ja odem trazit u kontejner iza benzinske, i trazim dugo vremena .. ne nadjem nista.. Sav sam tuzan u trenutku, i dosta mi svega. U tom trenutku cujem nekakav kamion kako ide u rikverc.. ispada da su smetlari dosli pokupit smece.. Pokusam izac i kontejnera, ali pre kasno je. Bace me u kamion medju smece, i vozim se ja do odlagalista .. Kad sam dosao do odlagalista, padnem nezgodno i slomim lijevu ruku. Pocnem pjesacit natrag kuci i razmisljam o listicu, mozda sam ga negdje drugdje bacio .. Izgubim koncentraciju dok prelazim ulicu, i lupi me autobus (broj 60 .. zbog nekog razloga, sijecam se broja od busa). Kako mi je zivot preletio pred ocima prije smrti, sjetim se da mi je zaposlenik na benzinskoj pri kupnji listica rekao da u slucaju da izgubim listic, racun mi isto vazi

Ljudski mozak je cudna stvar... \

/