FPS, Remedy EntertainmentDatum izlaska: 17.06.2025.
simulacija, Milestone S.r.l.
Novi kontroler kineske tvrtke GameSir uspio je spakirati iznenađujuće…
Imas srpsko izdanje, zove se Starac Logan, evo ti link na Babylon, poslat ce ti postom posto su iz Đakova:http://www.babilon-strip.com/shop/stripovi/marvel/the-best-of-marvel-10-detaljiGledao sam ja na Book Depository-u US izdanje i ovo je jeftinije, a jos je i prevedeno, jedino ako ti ne smeta citat nesto ''po Vuku''.Imas i jos jednu caku sa internet kupovinom knjiga/stripova, a to je da u vecini slucajeva dodju malo ili puno osteceni, meni recimo smeta pa su mi vec slali neke stripove ponovo, a negdje sam prihvatio popust, tj vracanje dijela novca. Jedan koji su mi slali dvaput i oba puta je dosao ostecen su mi vratili cijeli iznos. Malo je glupo da ti nesto sto masno placas dodje razvaljeno, ali su bar korektni (pricam o BD-u naravno, a ne o nekom random selleru sa ebay-a) A i uskoro ti je CRŠ (Crtani Romani Šou )u ZG, i tamo ce ti biti sve zivo i nezivo od stripova po snizenim cijenama Tj po novome su se preimenovali u Zagreb Comic Con, ja idem ako me stogod ne sprijeci. Traje od 12-14. 5. 2017.