Nisam pusac.
Uglavnom, kako da ti objasnim.
Imas klub u kojem se pusi,ono, jebeno masovno. Ti imas izbor oces li ulaziti u klub ili neces, oces li se trovati katranom ili neces. Vlasnik kluba valjda odlučuje kakvu ce publiku privlačit, hoće li biti klub u kojem se smije pusit ili ne smije. Na vlasniku je izbor jer on nudi uslugu, ti se tom uslugom NE MORAS koristiti jer klub/kafic nije bolnica, bus ili nesto sl.
Pitanje je sta je sljedece, recimo glasna muzika DOKAZANO vec stoljecima steti sluhu, hoce li onda staviti ogranicenje na pustanje glasnje muzike,,, molim vas gospodo na vasoj dozvoli pise 3 decibela. Ili mozda ne smiju se unositi mobiteli, jer oni zrače dokazano, štetno.

:tired:
Na mozes gledat samo svoju korist, valjda vlasnik moze odluciti o tome kakvu publiku zeli privlaciti u svoj klub/kafic itd.
Meni zakon pase sasvim, al smatram da je za kurac.
P.S. Ne znam koji kurac se desilo proslom postu mozda sam umisto edit stisnuo remove :tired: x100
edit

: I da, pitanje je gdje ces moci izlaziti kad se pola klubova zatvori jer ljudi odu rađe zapalit u park nego otic u disko. Prvo je trebalo smanjit broj pusaca, educirat bla bla, pa onda ovakvo nesto provodit.