Domaći uzgoj za vlastite potrebe bi i uglavnom je kvalitetniji jer nećeš valjda samog sebe tovit otrovom il nešto. I ja sam odrastao na selu i imali smo tada kokoši pa znam sve to, ali se i sjećam klanja dan danas koje nije bilo ugodno

Sad očekujem neki mačo komentar jel ti uopće muškarac, ajde sreman sam!!!1

xd
šalu na stranu, ubijanje u toj situaciji realno je još više tužno jer svaku se životinju nekako zavoli. Ljudi plaču za ljubimcima kad umru, što je ogromni dokaz veličine životinja-čovjek odnosa koji ljudi imaju ali nekako potisnu ili zaborave nezz. Ok, koka nije ljubimac al jedini po meni okej razlog je priznat jbg brate volim meso i ne želim se opterećicat jel to moralno, zdravo il nije...
evo ko hoće nekog poznatijeg vegana slušat ovaj lik ima dosta intezivan pristup kritizirajući popularne youtube fitness ZVIJEZDE i funny je
https://www.youtube.com/watch?v=4cAhePV98ski da, plz prestanite s tim pričama odrasto sam na domaćoj hrani i MESEKU zato sam jak i žilav

Seoska djeca su uglavom rođena u tom radničkom mentalitetu, treba kopat i sl. To ima veze s tim, ne meso lol