nemam nista protiv blekija, cak si mislim uzet Bolda, ali rec da krepavaju ekrani na SE-u i HTC-u je provala 
cuo sam da je bilo slucajeva na m600 seriji SE-ova, ali za p1i jos nisam cuo, niti dozivio (kuc kuc kuc
)
mozda ja pricam gluposti ali ja imam htc touch pro 2 i touch screen ne radi , neda se popravit (ima dobar os jelde o.p. wind), stari ima htc skrin ne radi, goran (sef) ima ne radi, silvio neradi (svi htcovi su sluzbeni), daklem cinjenica je da u firmi cca 15 htc-ova ne radi i da je gazda reko da je fulo sa tim mobom. Ista stvar sa p1, dobar telefon sa istom bolesti. Nemaju badava ovi svabe i francuzi al bas svi sa kojima suradujem bb. Telefon jednostavno nema konkurencije. Dizajniran je prvo za posao onda za ostale stvari. Jedino je lose sto softver za excel i word nemas odma na njemu kao na htc-u.
Naravno ovo je moje misljenje temeljeno na iskustvu a ti uzmi htc pa se javi ovdje nakon 4-5 mjeseci kad zablokira telefon.
imao sam ja i htc-a i blekija i razne IpaQove i ostale gluposti, osim sto sam ih imao sam ih i prodao hrpu i nije bilo nikakvih problema, moze bit da ste silvijo i ti naletili na losu seriju ili nesto? Mislim..ne znam, ali htc je sasvim solidna firma koja ima svoj dio na tržištu. Blackberry je pak stvorio brand i jebiga. Podršku za third party aplikacije do nedavno nije uopce imao.
a bleki ti se vani prodaje po nekoj sitnoj cijeni (150-170$, tako nesto) i tu RIM gubi na svakom prodanom uređaju, ali zato obvezuje kupce na ugovor od 12mj u kojem dolazi paketi za njega sa svim i svacim. To je, normalno, preko firme još jeftinije i opcenito takva niska cijena privlaci ljude, zato ga vecina ima.