HCL.HR

Apex Legends

  • 118 Odgovora
  • 32375 Hitova
Apex Legends
« : 05. Veljača, 2019., 14:28 »
Pozdrav svima da vas obavijestim da je izašla nova besplatna BR igra Apex Legends. Besplatna je na Originu, PS4 i Xbox One. Ja je krećem igrati na Originu - djeluje jako zanimljiva meni čak i bolja od BO4 Br :clap:

Izašla je jučer inače. Je netko probao?

EDIT by admin (Ementaler):

U međuvremenu se javio interes forumaša da ovdje napravimo popis igrača Apex Legendsa s ovog foruma. Tako da se svi međusobno dodamo na svojim kompovima/konzolama i igramo zajedno povremeno.

Popis igrača s HCL-a:

ORIGIN

iamcholla (na HCL-u: Cholla)
Sigronos (na HCL-u: sallaD)
JOPAA4 (na HCL-u: jAY7)
ihabij (na HCL-u: habo)
Ementaler
ticbra1 (na HCL-u: ticbra)
MajkelTM87 (na HCL-u: Armin44)
Hatonx (na HCL-u: haton)
pRoTech1123
BossLvl101 (na HCL-u: Dehwood)
Crodahaka (na HCL-u: Veblar)
LegendaryNeXus6 (na HCL-u: LegendaryNeXus)
PsychedelicPsiho (na HCL-u: Psiho_)
vujke2110
CRODennyy

PLAYSTATION 4

Grintavac (na HCL-u: perisimus)
SimpleHR
mtkable
Debrut-1991 (na HCL-u: Momentum)
Raptileos
JokerST997
Srki-88
Dilo_trasul
Sardi123211 (na HCL-u: Sardi Killer)
antetrmx92 (na HCL-u: antetrmx)
grimm2505 (na HCL-u: Grimm)
TonyGhost1811
LuMi0430
bayern_fan_CRO
tomi_gajba (na HCL-u: Tomislav88)

Samo ostavite svoj nickname i platformu na kojoj igrate u ovoj temi na forumu i dodat ćemo vas na popis.
« Zadnja izmjena: 10. Ožujak, 2019., 19:57 Ementaler »

Odg: Apex Legends
« Odgovori #1 : 05. Veljača, 2019., 19:25 »
Trenutno skidam,hladan tuš je što nema titana i art style je takav kakav je ali zbog činjenice da je besplatna ja ću baciti koju partiju.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #2 : 05. Veljača, 2019., 23:07 »
Trenutno skidam,hladan tuš je što nema titana i art style je takav kakav je ali zbog činjenice da je besplatna ja ću baciti koju partiju.
sry sto sam napisao slucajno dva puta besplatna,da steta sto nema titana al svejedno zanimljiva je,samo i veoma teska bar za mene,biju me redovno a primjetio sam da ovi slabo pomazu u tvom timu,ignoriraju poziv u pomoc,tako da najbolje sa ekipom igrat :)

Odg: Apex Legends
« Odgovori #3 : 07. Veljača, 2019., 10:47 »
Momci i djevojke, sta kažete na ovu igru? Meni je ovo vrh, prelijepo izgleda igra i odlično je optimizovana, ima mnogo različitih oružja i dodataka za oružja, pogotovo mi se svidja što ima ULTove, aktivne i pasivne abilitye, sve u svemu igra je zanimljiva i mislim da će me ovo držati mnogo, mnogo vremena za računarom.

Ako neko želi igrati neka me doda "iamcholla"
« Zadnja izmjena: 12. Veljača, 2019., 03:17 Cholla »

Odg: Apex Legends
« Odgovori #4 : 07. Veljača, 2019., 13:02 »
Momci i djevojke, sta kažete na ovu igru?
Gledao sam sinoć  stream gameplaya  sa PS4.  Osjećaj je prvorazredan što se prezentacije tiče. Mehanike su vrlo slične, ako ne i iste kao u Fortnite-u, gameplay je prilično tečan, relativno brz, ponuđeni likovi, inventar, sveukupni sadržaji su O.K. Kako si rekao,  igra izgleda kao  solidan AAA uradak i free je na svim platformama. Nažalost BR nije moj đir.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #5 : 07. Veljača, 2019., 19:29 »
Ovo je izašlo i za četvorku? Fino, fino, mislio sam da je samo za komp. Gledao sam videe i solidno izgleda, baš se guštam probati je. Inače, ako je izašla na više platformi trebala bi se tema prebaciti u muliplatform.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #6 : 07. Veljača, 2019., 20:13 »
Treba imati ekipu za igrat jer ovako sa random likovima je jebeno,previše zavisis od ekipe,na početku nije baš svi se razlete svugdje ali pri kraju kada ostanu 3-4 tima svi se kreću u čoporu i teško da ako ostaneš sam možeš ista napravit.Nisam pobjedio meč još do sada,najbolje što sam dogurao ostao sam protiv kompletnog tima.Naravno pojeli me :-)

Nisam ljubitelj niti igrač BR žanra pa po tom pitanju nisam relevantan sudit kakva je igra kao BR igra,dok ostale bitne stavke gameplay,art style,osjećaj napucavanja,mapa,likovi,nekako je sve dobro napravljeno.




Odg: Apex Legends
« Odgovori #7 : 07. Veljača, 2019., 21:04 »
Budem vidio kakva je, ako mi se svidi mogao bih se pridružiti kakvoj ekipi ako se takva napravi za četvorku.
Naravno da je teško bez ekipe ako se igra temelji na timskom radu (a po rečenom ova je takva) no naći ljude koji su voljni (i sposobni prije svega) igrati kao dio tima ravno je dobitku na lutriji.
Igrao sam dosta MP igara - i one koje traže timski rad i one u kojima se možeš provući kao solist - i sve te godine mog online igranja vrlo rijetko sam imao sreću igrati sa ljudima koji imaju jasnu koncepciju timskog rada u igri. Većina drugih neće ili ne zna, i najbolje MP igre padaju jer ne dođe do izražaja njihova kvaliteta bez ekipnog rada.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #8 : 08. Veljača, 2019., 15:02 »
Danas dobio prvi meč,naravno ključ je bio timski rad,ostali 3vs3,bili smo na boljoj poziciji,nikako nam se nisu mogli približiti jer svako izvirivanje  bi dobili koji metak,jedan naš otvori portal njima blizu doslovno pored vrata iz kojih su izvirivali i tako s boka smo pokrivali oba smjera od kuda mogu prići kuli u kojoj smo prije bili zastekani,oni krenu nitko od nas nije zapucao dok nisu bili na otvorenom jer samo bleje u kulu jer misle da ćemo od tamo zapucati a mi im iza leđa...Masakriramo ih :-)

Odg: Apex Legends
« Odgovori #9 : 08. Veljača, 2019., 17:53 »
Da, bez timskog rada ništa. Odigrao sam dvije partije, ovaj moj "tim" razbježao se isti čas kad smo sletjeli, a ja bio liječnik (liječnica točnije). Budale.
Dino ako hoćeš da bacimo koju (imaš slušalice?) ostavi svoj PS ID pa te dodam, možda bi i jedan moj frend upao pa da odigramo kako spada. Inače, ovi sa kojima si igrao su neki tvoji ili slučajna ekipa?

Odg: Apex Legends
« Odgovori #10 : 08. Veljača, 2019., 20:38 »
Slučajna ekipa je bila non stop,danas igrao sa dvojicom Indijaca likovi imaju slušalice dobili meč glatko,moram napravit novi id jer mi je ovaj bezze brojevi i slovi a sutra do gamestopa i mediamarketa moram kupit slušalice jer sam fakat zagrizao za ovo a s par trendova sam pričao svi polako postaju zagrijani za ovu igru.Veceras sam noćna sutra pravim novi id pa ti sibnem porukom da me dodas pa možemo odigrati koju partiju a nadam se sutra ubosti i slušalice.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #11 : 08. Veljača, 2019., 23:16 »
Danas dobio prvi meč,naravno ključ je bio timski rad,ostali 3vs3,bili smo na boljoj poziciji,nikako nam se nisu mogli približiti jer svako izvirivanje  bi dobili koji metak,jedan naš otvori portal njima blizu doslovno pored vrata iz kojih su izvirivali i tako s boka smo pokrivali oba smjera od kuda mogu prići kuli u kojoj smo prije bili zastekani,oni krenu nitko od nas nije zapucao dok nisu bili na otvorenom jer samo bleje u kulu jer misle da ćemo od tamo zapucati a mi im iza leđa...Masakriramo ih :-) dobro ste ih onda naguzili haha

Odg: Apex Legends
« Odgovori #12 : 09. Veljača, 2019., 23:51 »
Evo da se pridružim, upravo instalirao na ps4 i ja i kolega večeras ne idemo nigdje pa planiramo baciti koju partijicu jer se čini kao ok igra s puno potencijala za biti novi br hit
« Zadnja izmjena: 10. Veljača, 2019., 15:43 SimpleHR »
"Život je igra koju ne možemo prijeći, možemo je samo igrati"

Odg: Apex Legends
« Odgovori #13 : 10. Veljača, 2019., 12:45 »
Stavite svoje PS ID da se možemo dodati da zaigramo koju partiju. Moj je Grintavac pa me dodajte, večeras  bi mogli baciti koju partiju.

Odg: Apex Legends
« Odgovori #14 : 10. Veljača, 2019., 15:43 »
Moj je SimpleHR
"Život je igra koju ne možemo prijeći, možemo je samo igrati"

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9