Lijep cover. Lijepa muzika.
Zvuči dosta minimalistično ali istovremeno melodije su dosta raznovrsne. Miksali su sa žanrovima i dosta dobro je ispalo. Pjesme nisu slične i monotone, svaka ima to nešto svoje.
Na dvije pjesme gostuje King Krule, e taj frajer ima najbolesniji glas ikad, mislim ono taj neki naglasak,
prebolesno.
Od boljih pjesama ističu se Blood and Form, You Took Your Time, Meter Pale Tone i Slow.
Sve u svemu jako dobar album, nije generičan i monoton, možda pri kraju nekako izgubi na toj nekoj zanimljivosti, ali to u zadnje dvije pjesme jedino.
E da, frajeri dolaze u Pulu za tjedan dana i ja ih neću moći gledat =(
9/10

Novi Franz Ferdinand. Bilo je i vrijeme lol
I dalje zvuče franzferdinandski (lol =(), to je taj britanski indie dance rock štih.
Album dosta dobro počinje, vesele melodijice, tipični Franz Ferdinand zvuk. Prva polovica albuma je odlična, mislim sve pjesme su dobre i nijedna nije smor.
Prema kraju počinju malo srljati, nakon pjesme Bullet neka laganica, malo se gube, ali i dosta dobro završavaju album sa Goodbye Lovers & Friends.
Right Action, Bullet i Love Illumination su mi vrh albuma, no nekako fali zaraznih pjesama tipa Take Me Out ili No You Girls, šteta.
No lijepo je čuti novi album Franza, iako su mogli bolje svakako.
7.5/10