RTS, Slipgate IronworksDatum izlaska: 17.04.2025.
RTS, Claymore Game StudiosDatum izlaska: 09.04.2025.
2D, Primal Games StudioDatum izlaska: 17.04.2025.
Čitavo desetljeće nakon prvog bežičnog Corsair Void headseta…
tola u čem se vrte igre na ps3 ?
Citat: Ixy - 27. Listopad, 2009., 14:00Dim i voda su bolji jedino u krajzisu kolko ja vidim.Al opet, nisam vidio Dirt 2 ekšli u pokretu (mislim, osim videa na internetovima).Evo jedan pravi gameplay video - akcija počinje od 2:30 pa prebacite odma tam i gledajte na YT u HDSila sjena, blata, prašine, odsjaja...i malo vodehttp://www.youtube.com/watch?v=XeR4HXTzt80&feature=player_embedded#Drugi video, akcija od 1:20, mirna voda, magla, prašina, puno prašine...Colin McRae DiRT 2 - Finished Code Showcase 2 of 3Ne znam kak vama, meni to izgleda fenomenalno - još kad se uzme u obzir da to uživo sve bolje izgleda i da je ovo mali dio ranolikosti DiRT-a 2...
Dim i voda su bolji jedino u krajzisu kolko ja vidim.Al opet, nisam vidio Dirt 2 ekšli u pokretu (mislim, osim videa na internetovima).
Citat: --HS-- - 27. Listopad, 2009., 14:59tola u čem se vrte igre na ps3 ? Jeli ja trebam ponavljat ko papagaj? OGL je skoro pa mrtav na PC Gaming platformi. Ako je PS3 PC onda oprosti.
Citat: Tola - 27. Listopad, 2009., 17:36Citat: --HS-- - 27. Listopad, 2009., 14:59tola u čem se vrte igre na ps3 ? Jeli ja trebam ponavljat ko papagaj? OGL je skoro pa mrtav na PC Gaming platformi. Ako je PS3 PC onda oprosti.PS3 je mrtav ?
DX 11 Stalker COP izgleda kao da je pravljen pre 10 god. grafika je užasna a igra takođe.Crysis 2 mi uliva puno više poverenja