Upravo zavrsio sa prelazkom SW Kotora.
Cudo od igre, skupio sam 30 sati u igri i to u par dana sam je otukao.Toliko mi se svidjela da se mislim krenut u drugi prelazak, al necu uskoro, cisto da vidim kakav je kraj kad odaberem dark side of the force.
Prica je odlicna i vec nakon prvih par sati se toliko navuces na nju da nemozes prestat igrat.Likovi su savrseni, a Darth Malak je dostojan filmskog platna koliko je mocan, joj kad je skinuo masku, doslovno mi je ispala VILICA koliko je mocno izgledao.Steta sto sam negdje vec davno cuo za spoiler koji se otkriva na pola igre, samo nisam znao jel se radi o prvom ili drugom djelu, al nakon pola igre sam znao da se radi o ovom djelu, inace bi dozivljaj bio puno bolji.
Obisao sam sve planete i rjesio 95% questova i stvarno sam uzivao u svakom djelu.Igra je stara 15 godina al gameplay je jos uvjek odlican i to me najvise drzalo u igri.Odlican sistem borbe i prava RPG igra.Ostao sam poptpuno na light strani sve do samog kraja.Spasio sam svakoga koga sam mogao spasit i bio sam pravi Jedi.Mada sam nosio Dark Jedi Master Robe jer u njoj izgledam mocnije.Nisam mogao koristit nijedno drugo oruzje osim Lightsabera, jer ono, Lightsaber i to sam imao 2, jedan plavi i jedan zeleni.
Bilo je par teskih borbi gdje sam stvarno morao pauzirat, sve dobro odmjerit i krenut u napad.Na kraju mi je ostala hrpa granata i svega ostalog.Od mociju sam koristio onaj Stasis, Lightening i onaj power sta odma ubija droide.
Zadnja borba sa Malakom mi je oduzela sigurno pola sata, trcao sam uokolo i rjesavao ga malo po malo, jer nije bilo drugog nacina.Igrao sam na Normal tezini, al mislim da bi na Hard igra dobila puni smisao i bas bi morao takticki rjesit svaku bitku.
Cut scena nema puno, al onaj osjecaj kad uzljecem sa Ebon Hawkom i idem na drugi planet pa sve gledam u cut sceni je stvrno predivno.
Igra je stvarno cudo i mislim da je dostojna dobrog Star Wars filma sa svim likovima i pricom.Ono Calo Nord i Darth Malak mogu uz bok Boba Fettu i Darth Vaderu.Stvarno su ostavili na mene odlican dojam sa svojom pojavom i odlicno se uklapaju u SW univerzum, jako pamtljivi likovi.Bastila je takoder predivna i na kraju sam joj izjavio svoju ljubav.Bio sam champion u Swoop Racingu na 2 planeta i odigrao sam podosta partija Pazaka.
Grafiku netreba spominjat jer je igra jako stara, pa danas sigurno nikoga nece zadivjet.Al su pogodili atmosferu i osjecaj Star Warsa u srz, stvarno svaka cast Bioware.
Za kraj mogu rec da rjetko kada ovoliko uzivam u igri, drzala me napetog vec od prvog sata pa sve do kraja, kapa do poda!
Evo i par slika.
Pogleda na predivan planet i Ebon Hawk na plazi.U ruci imam svoj Lightsaber koji sam dobio od Jedi skole i Vibroblade.Inace odabra sam Jedi Guardian klasu.

Evo i moja predivna dva Lightsabera.

Because Obi Wan.

Evo i opreme koju sam nosio.

Pun inventory.

Obi Wan <3

Za kraj moram samo spomenut da sam koristio K1 Restoration mod.