HCL.HR

PlayStation 4 - neka pitanja

  • 2 Odgovora
  • 16400 Hitova
PlayStation 4 - neka pitanja
« : 25. Kolovoz, 2015., 23:03 »
Hy,
kolege su me uvjerile da si uzmem četvorku i to planiram. Ali imam samo nekoliko pitanja na koja bi volio da mi znalci odgovore :P

1. Da li se isplati čekati PS4 slim verziju? Gledao sam na netu i nisam našao ništa o PS4 slimu :S Ima onaj koji je nedavno izašao, koji je nešto učinkovitiji i to, ali ništa od slim verzije. Pa me zanima da li će to doći?
2. Dvoumim se između 500 GB i 1 TB verzije PS-a. Znam da imam na kompu 1TB i da nisam iskoristio niti 500GB. Tako da mislim da je bolje 500GB, pošto igre koje prijeđem (a nisu online i dugotrajne aka FIFA, BF, COD) brišem uvijek sa računala. I da li se kasnije može ugraditi veći hard ako uopće bude bilo potrebe?
3. Da li znate da li će doći možda Fallout 4 ili neki drugi skin za PS4 kada dođe igra? Nešto kao Batman i Star Wars? I da li znate neku dobru stranicu gdje bi mogao moddati skinovima plejku?
4. Igre se mogu kupovati u "kutiji" i digitalno? Kao steam i origin sa CD Keyem ili u kutiji? Znači da li mogu kupiti FIFA 16 digitalno ili samo u kutiji? I da li je nešto jeftinije ako se kupuje digitalno?

Eto, toliko sam se za sada sjetio pa bi volio da mi razjasnite te neke nedoumice :)

TNX!

*

bhlazio

  • ***
  • 774
  • Forza Lazio
Odg: PlayStation 4 - neka pitanja
« Odgovori #1 : 25. Kolovoz, 2015., 23:08 »
1. Isto sam dvoumljenje imao i ja, i na kraju sam ipak uzeo trenutni model, jer nema ni najava slim modela.
2. Barem kod nas, mala je razlika u cijeni između ta dva modela, a svakako da je noviji model sa većim HDD bolji. Možeš i naknadno dodati veći disk.
3. -
4. Možeš kupiti fizičku kopiju ili digitalnu, svejedno je. Cijene zavise od igre, npr. na popustu preko Storea bude super cijena igara sa popustom i daleko jeftinije od fizičkog medija, dok s druge strane npr. na zavvi.com je dosta jeftiniji PES 2016 fizička kopija od Storea, kao i dosta drugih igara. Prednost fizičkog medija je svakako i u tome što je kasnije možeš prodati za fine novce i uložiti u kupovinu nove igre.

Odg: PlayStation 4 - neka pitanja
« Odgovori #2 : 26. Kolovoz, 2015., 05:10 »
4. Digitalne igre mozes da delis sa jos jednim covekom i tako potrosnju delite.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9