FireFox - posljednji trzaji umirućeg konja
Opera - mrtav konj
vidim to si potkrijepio sa mnogo argumenata...sta da ti kazem nego LOL
Ok, FireFox ima svoje standarde na webu. Ja koji radim sa stranicama imam stalno problema. Moj programer mora stalno pisati duple CSS filove, a da ne pričam o Javi...
Gle lijepo je to da žele se boriti s Microsoftom, ali mrzim nametanje standarda.
Imao sam 2 puta instaliran FireFox. Svaki put sam odustao od njega. Krade radnu memoriju, radi sporo. Sporo se pokreće i svaki tjedan je neka nova verzija. Ima propusta isto kao i IE.
Nemojte misliti da hvalim IE 6.0. Između IE 6.0 i FireFoxa. FF je bolja opcija... Nisam ni ja bio previše sretan sa IE 6.0. FireFox je imao odličnu opciju s tabovima koju sad ima i 7.0.
Ali 7.0 je odličan.
Evo ti primjer:
Snimam DVD, skidam torrente, imam World, winamp, cuteFTP, photoshop i dreamweaver upaljen. Upalim li više od 5 ili 6 prozora u IE 6.0 ili FireFox komp umire. 7.0 nije pokazao problema. Bolje se nosi s memorijom (imam gigu). Kad radiš s webovima moraš rezat template u photoshopu, pisati kod u dreamweaveru, kopirati tekst iz worda i sve kontrolirati na IE kako radi, a onda bacati na FTP, pa opet gledati.... :tired:
Opera nije igrač... imaju 2 ili 3 posto tržišta. Oni drže mobile world i u tome su dobri...
Možda večinu FF zadovoljava, mene ne... jel dovoljno argumenata??