akcija, AdHoc StudioDatum izlaska: 22.10.2025.
akcija, Koei Tecmo GamesDatum izlaska: 06.11.2025.
menadžer, Sports InteractiveDatum izlaska: 04.11.2025.
Novi flagship kontroler tvrtke SCUF je zaista proizvod vrhunskog…
Citat: bena - 04. Siječanj, 2007., 20:13al za linux trebaš određeno znanje u programiranju i to..vidim da nisi citao moj post.... ljudi zive u proslosti i dezinformiranosti pa time i drugima govore krivo.
al za linux trebaš određeno znanje u programiranju i to..
Citat: Anthrax - 04. Siječanj, 2007., 20:37Citat: bena - 04. Siječanj, 2007., 20:13al za linux trebaš određeno znanje u programiranju i to..vidim da nisi citao moj post.... ljudi zive u proslosti i dezinformiranosti pa time i drugima govore krivo. jer je to ipak open-source i radi po korisnikovim željama
neću brisat, kakvi su ovo ispadi.. ja to takvim doživljavam.. pa ne mogu reć nekom tko nikad kompjutora nije vidio da skoči na linux.. al dobro, prolaznik možda zna rukovat s kompom, pa da, linux ne bi trebao predstavljat neki problem..
da, da, razumijem.. ti jesi u pravu, to ne poričem.. ja sam samo iznio kak doživljavam linux, bez činjenica, gdje ja stavljam windowse ispred linuxa..
Ma dajte očito je Windows tri ili više puta bolji od Linuxa, pa neka ovo neko Locka :tired:
Citat: killing man - 04. Siječanj, 2007., 20:41Ma dajte očito je Windows tri ili više puta bolji od Linuxa, pa neka ovo neko Locka :tired:evo ti BAN zato jer si glup
BTw nemres korisniku ko admin govoriti da je glup. Isti si ko onaj spacemajmun s gameplaya...
pa ima problema s particijama vecinom sam na to mislio.. Kod windowsa je to daleko ljepse rjeseno