2D, Auroch DigitalDatum izlaska: 23.05.2023.
Je li PlayStation VR2 dovoljno impresivan da opravda tu cijenu? Kakav…
Svi dokumenti će ti ostati spremljeni (u "windows.old" folderu)
Naravno da se isplati, možda nije prevelika razlika ali je besplatno i po mišljenju većine u pitanju je najbolji Windows do sada. Svi dokumenti će ti ostati spremljeni (u "windows.old" folderu) i sve će ti normalno raditi uključujući igre.
Dečki imam problem i trebao bih pomoć.Nakon instalacije update-a na Windows 10 razlučivost mi je bila dobra i sve je bilo ok na monitoru 1920x1080.Kolega se igrao, nešt je potiskao i kaže da nije, a morao je nešt jer više ne štima, a bilo je dobroi najveća moguća razlučivost mi je sad 1600x1200 i to je sve mutno i ne mogu to nikako riješit. Pokušavam na oporavak, a ne znam kako da vratim više dana unatrag.Ima ko prijedlog? Hvala unaprijed.
Da, ali nije bilo moje optimalne rezolucije a to je 1920x1080.No nema veze, riješio sam to.Ipak imam drugi jedan problem na Windows 10 koji mi se nikad prije nije dešavao,a to je da mi miš laga i to dosta u smislu laga mislim na to da se miš gasi i pali.Probao sa driverima novima, ništa, guglao sam, nisam našao rješenje za sebe... Ne znam jel se kom to dešavalo prije pa ako ima neki prijedlog.
Citat: Adam Jensen - 06. Rujan, 2015., 08:53Naravno da se isplati, možda nije prevelika razlika ali je besplatno i po mišljenju većine u pitanju je najbolji Windows do sada. Svi dokumenti će ti ostati spremljeni (u "windows.old" folderu) i sve će ti normalno raditi uključujući igre. Htio sam preci na windows 10 ali kad vako citam po netu i forumima,pisu nekom ne radi nesto,pa kod nekog drugog nece igrice,kod negog google chrom i tako to,jedino me je toga strah
Pozdrav,imam windows 7 32 bita,pa me zanima dali postoji mogucnost da snimim windows 10 64 bitnu verziju?