HCL.HR

Anketa

Osvajač Eura biti će...

Španija
1 (33.3%)
Italija
2 (66.7%)

Ukupno Glasova: 2

Euro 2012

• 1067 Odgovora
  • 97804 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
Euro 2012
« : 02. Prosinac, 2011., 20:02 »
bio ždrijeb, svi izdrkali na voditeljicu. Za kog navijate, kako vam se sviđa ždrijeb, ovono.

SKUPINA A   Poljska, Grčka, Rusija, Češka

SKUPINA B  Nizozemska, Danska, Njemačka, Portugal

SKUPINA C  Španjolska, Italija, Irska, Hrvatska

SKUPINA D  Ukrajina, Švedska, Francuska, Engleska

Volio bi da portugal napravi jači rezultat, čisto zbog cr7. <3 a mislim da imaju dobru momčad, malo banana midfild al obrana i napad rulaju. Nadam se da bi mogli proć prljave nizozemce koje nitko ne želi gledat.
Također, Ukrajina. Ševčenko kao Roger Milla sa 35 godina.  :approve bilo bi savršeno. Nitko ne želi gledat englesku i francusku, općenito.

prognoze:
A: Grčka, Češka
B: Njemačka, Portugal
C: Španjolska, Hrvatska
D: Engleska, Švedska

*

Pajko

• 2691
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Euro 2012
« Odgovori #1 : 02. Prosinac, 2011., 20:16 »
Nizozemska <3

Još imam Robbenov dres. :hug

A: Grčka, Rusija
B: Njemačka, Nizozemska
C: Španjolska, Hrvatska
D: Engleska, Francuska

Iako realno ne znam što očekivati od naših.

« Odgovori #2 : 02. Prosinac, 2011., 20:25 »
solidna skupina za hrvatsku, al realno, ne mislim da ćemo proć dalje. Španjolska malo saka u posljednje vrime, prijateljske i to, al svejedno će nas razbit tamo. Italija igra IMPOZANTNO u zadnje vrijeme. Naravno da se nadam prolazu, al ono, moja predviđanja:

SKUPINA A   Poljska, Grčka,

grčka jer su govna, poljska jer su domaćini.

SKUPINA B  Nizozemska, Njemačka

Portugal ima 0 team spirita, ove 2 momčadi realno rulaju. Njemačka na vrhu i IMHO najveći kontender za naslov

SKUPINA C  Španjolska, Italija

Španjolska durr, TIKA TAKA x[ Italija je luda u zadnje vrime. Mislim da će kombinacija balotelija i MARKIZIJA bit ključna.

SKUPINA D  Ukrajina, Engleska

nema runija. Nema GLAVNE UZDANICE koja će fejlat pod pritiskom. Wilshire, parker, walcott, young i bent će zarulat i proć će dalje, očekujem polufinale od njih.  :hiha: Ukrajina ono, nezz, domaćini su i iskoprcat će se nekako. Francuska je jako rendom ove godine.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #3 : 02. Prosinac, 2011., 20:31 »
ne berem ovo s DOMAĆINIMA. nije da će domaćinstvo pretvorit smeće ekipu u znalce. (kao i prošli euro npr)  :wildboy:

« Odgovori #4 : 02. Prosinac, 2011., 20:46 »
Suci kradu za domaćine derp.  :wildboy: Sjeti se koreje protiv italije, izmišljeni penali i sranja :<

« Odgovori #5 : 02. Prosinac, 2011., 20:51 »
ae. IAKO MOGUĆE DA SU TO .....TEORIJE ZAVJERE.... tako da bi bio operezan s tim tvrdnjama. al u principu se slažem.

Šta se tiče supine, SJEBANO JE :wildboy: Trebali smo pobjediti turke i izbjeći španjolce bar. :( Talijane možemo pobjediti. Boli me kurac šta dobro igraju u zadnje vrijeme, nemaju TOLIKU igračku klasu kao prije, taktička su momčad više nego radna, koja po imenu bar MORA IĆ na pobjedu, a takve nam pašu. + nismo favoriti, a i to nam paše. #HRVACKIMENTALITETXD
Nezz, mislim da možemo proć, iskreno, al da će bit teško i neizvjesno, oće. i zato sam nahajpan ko krv sad :wildboy:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #6 : 02. Prosinac, 2011., 20:59 »
ane.

talijani..neznam. gaze zadnjih možda...3 tekme il neš.  :wildboy: nisu baš bili nešto hipersuper u kvalifikacijama.
nemaju neku stalnu momčad nez. mislim daleko da mi imamo, al oni su prerendom često. jedino obrana, tamo rulaju boga.

« Odgovori #7 : 02. Prosinac, 2011., 21:07 »
ane.

talijani..neznam. gaze zadnjih možda...3 tekme il neš.  :wildboy: nisu baš bili nešto hipersuper u kvalifikacijama.
nemaju neku stalnu momčad nez. mislim daleko da mi imamo, al oni su prerendom često. jedino obrana, tamo rulaju boga.

pa da, random su jako, TU SE OPASNOST I KRIJE :(

btw grga namisti fantasy futbal momčad, ne budi seronja ;(

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #8 : 02. Prosinac, 2011., 21:14 »
čuo sam da sam pobijedio prošli put pa ne mislim da je potrebno.  :kava:

dobro jesam ae.  :wildboy: btw vanja prvi woot savršeno  :ave:

« Odgovori #9 : 02. Prosinac, 2011., 21:17 »
zašto je to tako čudno?  :wildboy: jel ja ne znam nogomete? :wildboy: jesam ja glupi smaug ili nešto, što koji kurac? :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #10 : 02. Prosinac, 2011., 21:17 »
ko je voditeljica i zašto nema slika

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #11 : 02. Prosinac, 2011., 21:21 »
zato što ćete derpat.  :wildboy:

zašto je to tako čudno?  :wildboy: jel ja ne znam nogomete? :wildboy: jesam ja glupi smaug ili nešto, što koji kurac? :wildboy:

ne neg ono derp. jedini 4 pobjede. a opet imaš dost malo bodova. TAKTIKE;,,, nešto.

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #12 : 02. Prosinac, 2011., 21:40 »
Mia Kovačić.  :hiha:

Stari mi derpa po nintendu iza pa ne mogu gledati slike.  :hiha2:

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #13 : 02. Prosinac, 2011., 21:47 »
ma ukrajinska voditeljica.
mislim stavio bi al neznam zove se tipa VITALIJA ŠUMONENKO pa mi se ne da tražit.  :wildboy:

*

pilip

• 1598
« Odgovori #14 : 02. Prosinac, 2011., 21:49 »
Olga Freimut :tired:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9