HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 408401 Hitova
Odg: Fiskultura
« Odgovori #1230 : 16. Svibanj, 2012., 01:24 »
Mislim da je poslije jednog treninga, nakon što sam odradio zadnju seriju čučnja, prije 2 tjedna. Mislio sam da će proći, i prvi tjedan me nije bolilo. Prošli petak nisam ništa odradio, čisto jer sam očekivao da će proći. I ovaj ponedjeljak isto nisam htio ništa posebno raditi, osim PROBATI, ali čim se dovedem u tu poziciju, sa ili bez težine, zaboli me. Vjerojatno je i trčanje imalo svog udjela u svemu tomu, jer sam se preforsirao s teretana treningom + bio sam izmoren od trčanja (za koje sam radio prenagla istezanja)
Mislim, jebiga, preskočit ću čučanj ovaj + sljedeći tjedan, raditi neke druge vježbe za noge koje eto, MOGU raditi (one na spravama) samo me eto, malo prpa nezz. :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1231 : 16. Svibanj, 2012., 01:41 »
Radi deadlift na šemu koju trebaš raditi čučanj. Normalno, s manje kila nego što deadlift inače radiš jer će veći broj serija bit.
I dodaj leg curl + iskorak (nađi varijantu iskoraka ili jednonožnog čučnja u iskoraku koja ti paše za koljeno) na 4-5 serija x 10, superseriju jedno pa drugo bez odmora.

Slobodno guraj tako dok se koljeno ne oporavi.

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #1232 : 16. Svibanj, 2012., 05:53 »
kolko si ti visok?

179, tak nest, mawi sam :(

Srednja moze  :hiha:

« Odgovori #1233 : 16. Svibanj, 2012., 10:14 »
:hihi: :ave:

kak misliš rezervirao? stavio je ručnik dok si ti radio il šta?  :wildboy:
Znači došao je i skinuo moju tezinu i stavio svoju  I ručnik obavezno  :wildboy:

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1234 : 16. Svibanj, 2012., 10:53 »
Znači došao je i skinuo moju tezinu i stavio svoju  I ručnik obavezno  :wildboy:

Riješiš tipa, pa odeš u Metalac.  \:D/

Taj Mofit je stvarno predivno dizajniran, bio sam jednom unutra, i ako se ne varam radi nedjeljom?
Ali to dvoje jest sve što je; da opet na Trešnji živim nema bogaisusa koji bi me iz Metalca vadio.  :hiha:

« Odgovori #1235 : 16. Svibanj, 2012., 11:09 »
Metalac mi je isto blizu i uvijek me privlačio svoji hardkorizmom  :hiha:
Al znaš šta, mofit mi je friendly ful i super, imaju super trenere nisu prepotentni kao što mi je ekipa bila recimo u Formi u Hebrangovoj ili u Fitu (RIP) na velesajmu. A i nema puno ljudi preko dana pogotovo, izbjegavam inače kasnije termine ko isus  kvasinu.
Inače rade svaki dan od 7 do 23. i nedjeljom i praznicima što je suppa dupa

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1236 : 16. Svibanj, 2012., 11:23 »
nez. ja čim vidim slike vidim da je prepuno likova u uskim nike majcama od 800 kuna koji hodalu okolo sa bidonima. osjećam se loše ako se uznojim il dođem u prevelikoj majci.  :wildboy:

« Odgovori #1237 : 16. Svibanj, 2012., 11:32 »
 :hihi: Nema ti takvih, ekipa je baš normalna, u stilu da su tu došli vježbat a ne se preseravati u svojim imam skupe tene i suepr najk majicu. Ja prvi dodjem u tenama koje su stare skoro 4 god za gym i u velkoj multipower majici izgledam ko govno al bol me briga  :wildboy:

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #1238 : 16. Svibanj, 2012., 12:10 »
Ja da zivim u Zagrebu spavao bih u Metalcu na krevet od kalibriranih Eleiko utega.

« Odgovori #1239 : 16. Svibanj, 2012., 12:34 »
 :hihi: :ave: čru, osjetiš taj testosteron u zraku i nemoš si pomoć

*

Glitch

• **
  • 410
« Odgovori #1240 : 16. Svibanj, 2012., 13:29 »
Nije tolko fora hardkorizma ili ne znam čega, nego jednostavno činjenice da je to tehnički najsavršenija teretana na ovom dijelu Balkana. Ne znam imaju li Srbi nešto bolje, ali znam da Slovenci i Bosanci nemaju. Plus ne košta pretjerano.

Uz broj benčeva, stalaka za čučnjeve, platformi za dizanje tegova ne može ti se dogoditi da čekaš više od par minuta na išta. Ako ikad uopće budeš morao čekati.
Plus imaju sve normalne sprave i mašine, jedino su sprave za kardio malo manje zastupljene, samo bikeove imaju.
Ako uskoro kakav prowler dođe, a vjerojatno hoće, i to je onda rješeno. Jer hej, ne bih traku za trčanje ispred prowlera ikad uzeo.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1241 : 16. Svibanj, 2012., 13:54 »
imam novih problema. :wildboy:
osjećam užasnu bol u desnoj podlaktici. nezz zašto. napravio sam pauzu od tjedan dana, ali me još uvijek boli. strah me natrag u teretanu da ne sjebem nešto.

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #1242 : 16. Svibanj, 2012., 13:55 »
bol dok radiš šta?

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #1243 : 16. Svibanj, 2012., 14:01 »
bilo šta, naslonim se na ruku, primim nešto...svakodnevne stvari. počelo me bolit prvi put kad sam radio preacher curl ili kak se već zove, jel. prestao na tjedan dana bilo kakve vježbe za bicepse, al još uvijek boli.

*

Seengeer

• 3579
  • ︻デ═一 not srs
« Odgovori #1244 : 16. Svibanj, 2012., 14:06 »
koi vam je svima kurac s tim nekim bolovima  :wildboy:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9