HCL.HR

Fiskultura i rekreacija

• 4054 Odgovora
  • 405224 Hitova
*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Fiskultura
« Odgovori #2985 : 25. Travanj, 2013., 13:24 »
:hiha:

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2986 : 25. Travanj, 2013., 13:33 »
problem je što napredak ide samo donekle. nitko nije imao jebena prsa od sklekova niti ogromne noge od pliometrijskih trninga.

nakon mjesec dana kreatina nisam osjetio ništa, niti sam dobio ikakvu masu od vode. šteta. izgleda da ulazim u 20%-30% ljudi koji ne reagiraju. :wildboy:
Ja sam dobio cca 1,5kg, s tim da sam se punio 6 dana, misici su mi otvrdnuli idobili mrvicu na obujmu.(monohidrat u prahu od optimuma)
Jedino sam primjetio da mi se neki put kao uzare i ko da oce eksplodirat (mozda su prekruti?!), to mi se prije kreatina nije desavalo. Uzimam ga tek 3 tjedna.
Kao sto rekoh, ne zelim napredovat unedogled, rezultatima sam jako zadovoljan i trudicu se i dalje, kad prestanem bit zadovoljan, probacu i teretanu (nije problem u lovi, neego u slobodnom vremenu).

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2987 : 25. Travanj, 2013., 16:16 »
teretana me itekako zanima samo čekam bolje dane :hiha:

btw nisam tražio nikakav savjet za trening više za prehranu... uglavnom bio sam danas kod doktora, rekao je da je to sve dobro, da kad jedem manje UH da se manje vode veže tako da trebam povećati unos vode i nastaviti ovako, neće biti problema =]

nemam nikakav drugi cilj nego skinuti kile ovako ili onako, a osim ovog što sad radim teško mi je priznati išta drugo osim teretane. čisto jer ima fizikalnog smisla (deficit ili poticanje mišića utezima i suficit) i to je meni jedina stvar koja drži vodu u toj priči unutar normalnih okvira
« Zadnja izmjena: 25. Travanj, 2013., 16:20 Dragster »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2988 : 25. Travanj, 2013., 17:08 »
jesi ti išo kod doktora JER SI PREBRZO IZGUBIO KILE
jesi ti ozbiljan kralju. smiri se. pls. :wildboy:

i postao si mi onaj link koji ti je "vodilja" i onda fakat ne vidim kaj imaš pitat oko prehrane.

prvi tjedan jedi 3000 kalorija
kad prestaneš padat 2800
kad prestaneš padat 2600
kad prestaneš padat 2400

>komplicirano<

neznam čemu brijačine oko UH, doktora, vrsta hrane, količine obroka, etc
moš jest i govno ako je unutar tih granica opet ćeš mršavit. moš jest i jednom i 30 puta dnevno opet ćeš mršavit.
opterećuješ se jako i stresiraš. a bez potrebe. :wildboy:

*

Dragster

• 4491
  • OKO SOKOLOVO xD
« Odgovori #2989 : 25. Travanj, 2013., 17:40 »
6 kila u tjedan dana je više nego normalno obzirom da ne trebam skinuti 50 nego 20

nisam kod doktora išao POMOZITE MI PREBRZO MRŠAVIM nego usput pitao obzirom da sam vadio krv

uopće se ne stresiram kralju nego pitam jer eto, da se ne blamiram kod doktora, kao što kažeš... s druge strane kao da nisi svjestan koliko drljavog smeća možeš pročitati na temu o umrtvljavanju metabolizma i ne znam čega. u nešto je lako i povjerovati i bezveze raditi frku

mislim smiješno mi je jer je ovo prvi put da se držim čiste logike i sad mi ideš objašnjavat ono što pratim :hiha: isto tako, ako ne jedeš uravnoteženo naravno da ćeš se sjebati :wildboy: mislim, ako već jedeš manje, jedi kako treba. znači razumijem princip mršavljenja, pitao sam ako sam nešto falio u obrocima a da je ključno, što očito nisam jer se ne osjećam loše

plus,
#hipohondrija

:wildboy:

*

Syzygy

• 1092
  • čvarkuša
« Odgovori #2990 : 25. Travanj, 2013., 20:04 »
25 dana iza mene, 5 kg dolje
Krvna slika bolja, pogotovo kolesterol
Trenutno na 85 kg, sada tu počinje varirat malo jer sam dobio nešto sitno misicne mase, pretpostavljam da ću se sad vrtit između 83 i 85 kg dok ne krenem na masu.

Čisto ako koga zanima:
Teflon tava + tikvice + mrkva + gljive + kuhana piletina = gg
Posni sir + bučino ulje = gg
Posni sir + žlica meda + cimet = gg
Palačinka od 5 jaja + smrvljenih zobenih (ubacim u blender i usitnim ih ko brašno) + malo integralnog brašna + premazat medom= gg
Pileća prsa kuhana u vodi s vegetom, sol i celerom = gg i hladna

Tuna mi se zgadila i ne jedem ju više toliko često

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2991 : 25. Travanj, 2013., 20:21 »
uhuhu jedem po 200g tune dnevno. odvratno je, ali navikneš se. plus ima jebeno puno protona. 100g oko 25, jedna konzerva 7kn.

*

dibek

• 3270
  • You put the stone in the case?
« Odgovori #2992 : 25. Travanj, 2013., 20:24 »
Ja sam danas isto palacinke pokusavao napravit po prvi put. Al moje su anti-zdrave :hiha: :hihi: A inace, meso rula u pecnici u onim kesama. Bas ti dodje da se zapitas ono kuhano meso, ZASTO TO

Inace bench od neki dan, ogroman PR za mene:
https://www.youtube.com/watch?v=lTpOql0ZnQg

« Odgovori #2993 : 25. Travanj, 2013., 20:56 »
Palačinka od 5 jaja + smrvljenih zobenih (ubacim u blender i usitnim ih ko brašno) + malo integralnog brašna + premazat medom= gg

50 g zobenih pahuljica
šaka oraha
1 jaje, 2 bjelanjka
2 mjerice wheya, okus čokolada
malo Stevije
voda

Iako je izgledala ovak, bila je jako fina. Mazao sam s posnim sirom.

edit:

Dibek :ave:, s obzirom da sam puno teži od tebe, a neki dan digao 1x105kg po prvi put, ovo je jebeno
« Zadnja izmjena: 25. Travanj, 2013., 20:59 frusciante »

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2994 : 25. Travanj, 2013., 22:01 »
:hug

*

black_out

• 3304
  • #IgračVrata
« Odgovori #2995 : 26. Travanj, 2013., 01:07 »
uhuhu jedem po 200g tune dnevno. odvratno je, ali navikneš se. plus ima jebeno puno protona. 100g oko 25, jedna konzerva 7kn.

http://www.nrdc.org/health/effects/mercury/tuna.asp

:solidus:

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
« Odgovori #2996 : 26. Travanj, 2013., 02:12 »
jebala vas tuna ne kužim zašto bi to iko jeo. em je odvratno, em je štetno, em je najskuplji protein na tržištu.

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #2997 : 26. Travanj, 2013., 07:59 »
kako je to najskuplji protein? 7kn je jedna konzerva i ima oko 20g proteina.

*

dibek

• 3270
« Odgovori #2998 : 26. Travanj, 2013., 08:12 »
Pa to je skupo :wildboy: XL jaja recimo, karton od 10 kosta oko 12-13kn, ima 100tinjak grama proteina. I da, odvratna je tuna, jedino mozda rio mare nije al to je tek ekstremno skupo.

*

disc0

• 3069
« Odgovori #2999 : 26. Travanj, 2013., 08:14 »
Ja pojedem mozda 200g tune na tjedan (4 one male konzerve od 54 grama, rio mare u vodi-kupim u Trstu, jeftinije je), jer je navodno puna zive.
Meni je tuna super, neznam sta vam je tako gadno u njoj?
Najvise drobim pileca prsa (33g proteina, kuhana bez ikakvih zacina), a od priloga je proso dobro jer ima 12g proteina i nema glutena (naravno i neka mjesavina povrca).

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9