HCL.HR

UEFA Liga Prvaka

• 460 Odgovora
  • 83986 Hitova
Odg: Liga Prvaka 2011/12
« Odgovori #255 : 19. Svibanj, 2012., 23:05 »
Olembe im je fino smjestil kaj mu nisu dali da igraju. \:D/

Čelsi Drogba nezz :ave: :ave: :ave:

*

beaver hunter

• 4508
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #256 : 19. Svibanj, 2012., 23:22 »
uživao sam baš. cijelo vrijeme sam razmišljao o osjećaju koji prolaze navijači jednog i drugog kluba.

ono, 82. minuta primaš gol, brijem da bi umro da sam čelzijevac. ali onda, drogba zabija i čelzijevci lude jer su se spasili, a ovi tuguju jer su bili tako daleko. onda penal, drogba je smeće najveće ikad, govno futavo zašto radi penale, ALI NE čeh je obranio pecto sreće čelzijevaca, tuga bayerna. idemo na penale, ae to je gg. OH NE TUGA neuer je obranio penal, sad smo u zaostatku, umrijet ćemo kriste, sreća nas je napustila, OLEMBE stupa na scenu i ubija, sreća ljubav zagrljaji, robben fejla i onda kao NAJSAVRŠENIJI KLIMAKS VEČERI, kao karma koja se jednom morala vratiti dobrim, čovjek koji je cijeli život prolazio kroz nesretna ispadanja u finalima (afrički kup nacija, liga prvaka prije par godina), krađa protiv barce u polufinalu. tom čovjeku, didieru drogbi, jednom od najboljih napadača u povijesti sve što je ikad u životu radio vratilo se u tom jednom udarcu, tih 2 sekunde koliko je trebalo da lopta uđe u gol.

ljudi moji, to je nogomet, najbolja igra u povijesti čovječanstva   :hug

savršeno :(

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #257 : 19. Svibanj, 2012., 23:25 »
drago mi je baš zbog Čelzija  :hug

*

lulz

• 786
  • šmeker
« Odgovori #258 : 19. Svibanj, 2012., 23:27 »
edit  :(

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
« Odgovori #259 : 19. Svibanj, 2012., 23:30 »
uživao sam baš. cijelo vrijeme sam razmišljao o osjećaju koji prolaze navijači jednog i drugog kluba.

ono, 82. minuta primaš gol, brijem da bi umro da sam čelzijevac. ali onda, drogba zabija i čelzijevci lude jer su se spasili, a ovi tuguju jer su bili tako daleko. onda penal, drogba je smeće najveće ikad, govno futavo zašto radi penale, ALI NE čeh je obranio pecto sreće čelzijevaca, tuga bayerna. idemo na penale, ae to je gg. OH NE TUGA neuer je obranio penal, sad smo u zaostatku, umrijet ćemo kriste, sreća nas je napustila, OLEMBE stupa na scenu i ubija, sreća ljubav zagrljaji, robben fejla i onda kao NAJSAVRŠENIJI KLIMAKS VEČERI, kao karma koja se jednom morala vratiti dobrim, čovjek koji je cijeli život prolazio kroz nesretna ispadanja u finalima (afrički kup nacija, liga prvaka prije par godina), krađa protiv barce u polufinalu. tom čovjeku, didieru drogbi, jednom od najboljih napadača u povijesti sve što je ikad u životu radio vratilo se u tom jednom udarcu, tih 2 sekunde koliko je trebalo da lopta uđe u gol.

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

*

pilip

• 1590
« Odgovori #260 : 20. Svibanj, 2012., 00:11 »
Biver :ave: :hug:

Vristim od srece za Chelsea.

*

Storm

• *
  • 66
« Odgovori #261 : 20. Svibanj, 2012., 00:16 »
Najljepše je kad gledate utakmicu timova za koje ne navijate.
Bayern je igrom svakako zaslužio doma podići trofej, ali nakon uspjeha protiv Barce i činjenice da im nisu davali puno šanse, baš mi je drago zbog Čelzija.
Drogbin penal za pobjedu je savršen, tako se puca, pustiš golmana da pase travu s jedne strane i pikneš loptu u drugu.

Stvarno nisam dugo toliko uživao u nekom finalu LP.  :hug

Totenhem  :mrs:

*

noda

• 2547
« Odgovori #262 : 20. Svibanj, 2012., 09:42 »
DIDIER DROGBA i PETR CECH :ave: :ave: :ave:

:kava:

Jebote Cech je pročito sve penale.  :ave: :ave:
Savršena nogometna sezona.

*

Radim247

• 1215
  • I ♥ kurac
« Odgovori #263 : 20. Svibanj, 2012., 12:26 »

još jednom da kvotam, zaslužuje <3

« Odgovori #264 : 20. Svibanj, 2012., 19:55 »
Drogba je životinja, a Čeh je pokazao zašto je među TOP 3 golmana sa Neuerom i Casillasom. A oni kaj seru po Chelseu da ono kaj oni igraju su najobičniji ljubomorni seljaci koji navijaju za Barcu. :chair:

*

HaZz

• *
  • 27
  • \o/
« Odgovori #265 : 20. Svibanj, 2012., 20:05 »
Tako je.

*

Razer 911

• *
  • 91
  • ★ ★
« Odgovori #266 : 21. Svibanj, 2012., 20:53 »
Nez kad sam gledo finale rendom mi je doslo na pamet : Frajeru nisi zaigrao jos Pes 12!

I evo trenutno se skida......

Inace,zao mi je Neuera najvise,a Cecha tj. posebno zbog Drogbe mi je drago,zasluzio je.

*

Pajko

• 2678
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
« Odgovori #267 : 25. Svibanj, 2012., 13:03 »
Čim je robben išo pucat penal bilo je očito da će čelzi pobjedit.

nuff' said

*

Cole

• 11681
    • CroSimRacing
Odg: Liga Prvaka 2012/13
« Odgovori #268 : 18. Rujan, 2012., 22:07 »

*

progabbeing-jadran

• 3133
  • abrah cadabrah
Odg: Liga Prvaka 2012/13
« Odgovori #269 : 18. Rujan, 2012., 22:27 »
ti jebeni luđaci su imali 35 udaraca  :hihi: :ave: od čega 10 ronaldovih  :hiha:

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9