HCL.HR

MMA [Mixed Martial Arts] i ostali borilački sportovi

• 560 Odgovora
  • 91679 Hitova
*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
Odg: MMA [Mixed Martial Arts]
« Odgovori #255 : 18. Listopad, 2010., 18:56 »
To me najviše živcira. Pita me netko što treniraš, ja reko boks. I onda počnu ''jaoo kako ja volim boks. Majk Tajson me bereš kompa ??''. Onda ih pitaš a kakav ti je Cassius Clay? '' Ma neee ja te pratim samo ove malo poznatije: Majk, MuhamEd Ali, Roki balboa ''  :bonk: :(

*

pilip

• 1598
« Odgovori #256 : 20. Listopad, 2010., 16:54 »
Zbog ovakvih boks nikad nece propasti. A ima ih hvala Bogu dovoljno. Doci ce i na teskasku diviziju vrijeme. Ne sjecam se niti jednog MMA meca koji se moze nositi sa ovim. Ili ovakvih.
« Zadnja izmjena: 20. Listopad, 2010., 16:59 Pilip »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #257 : 20. Listopad, 2010., 23:58 »
ja ti ih mogu dat pecto. prosto zato što je boks nakon MMA-a kao da voziš Pežoa nakon Ferrarija. ono, ok je i PEŽO, vozi te od mjesta A do mjesta B, udoban je i sve, al zbog FERRARIJA si jebao.

*

pilip

• 1598
« Odgovori #258 : 21. Listopad, 2010., 09:41 »
Ajde, bas me zanima. :tired: Osim Bonnar vs Griffin. I Mirko vs Fedor. Jer ako si mi mislio te stavit, onda si stvarno mrljavi saban. :tired:
Jer ono, ovakvi mecevi u boksu >>>>>>>> MMA. Ima ih sto puta vise u povijesti.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #259 : 21. Listopad, 2010., 09:53 »
a igrić šaban si  :hihi:
a i ono, dva potpuno različita sporta. recimo.  :wildboy:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #260 : 21. Listopad, 2010., 11:05 »
Ajde, bas me zanima. :tired: Osim Bonnar vs Griffin. I Mirko vs Fedor. Jer ako si mi mislio te stavit, onda si stvarno mrljavi saban. :tired:

svi mirkovi prije UFC-a, posebno drugi s wanderleijem silvom. fedor - randleman, minotaur - sapp, frye - coleman. to je to što se mogu sjetit, nije da pratim ostalu ekipu u zadnje vrijeme.

stvar je u tome da boks meč kad je dosadan, onda je dosadan. a u MMA-u ak je dosadan ipak možeš vidjet neke varijacije u udarcima i random poteze. pa ono, kulnije bude. i plus, nema onih gej rukavica od pecto metara di možeš mlatit i mlatit i nema krvi jer frajer drži gard.

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #261 : 21. Listopad, 2010., 11:20 »
Zbog ovakvih boks nikad nece propasti. A ima ih hvala Bogu dovoljno. Doci ce i na teskasku diviziju vrijeme. Ne sjecam se niti jednog MMA meca koji se moze nositi sa ovim. Ili ovakvih.

Gatti - Ward trilogija  :ave: ... Šteta što je Gatti mrtav  :wildboy:
Ali to i ja inače kažem, ima boksača, ima mečeva, ali nikad neces to vidjet kao prenose samo Kličko borbe

*

pilip

• 1598
« Odgovori #262 : 21. Listopad, 2010., 14:35 »

svi mirkovi prije UFC-a, posebno drugi s wanderleijem silvom. fedor - randleman, minotaur - sapp, frye - coleman. to je to što se mogu sjetit, nije da pratim ostalu ekipu u zadnje vrijeme.

stvar je u tome da boks meč kad je dosadan, onda je dosadan. a u MMA-u ak je dosadan ipak možeš vidjet neke varijacije u udarcima i random poteze. pa ono, kulnije bude. i plus, nema onih gej rukavica od pecto metara di možeš mlatit i mlatit i nema krvi jer frajer drži gard.

Koji si ti saban neuki ja ne vjerujem. Stvarno si me iznenadio.
Daj MOLIM TE pogledaj prvi video koji sam stavio i ovo sta si ti nabrojal.... :tired: Na stranu subjektivnost, ovi MMA mecevi su jebeni, daleko od toga da nisu. Ali nisu u rangu ovih dva boksackih. Daj argumente po cemu jesu-po srcanosti, po izdrzljivosti, po volji za ostati na nogama, po volji za srusiti protivnika? :tired:
I ovo za rukavice :hihi: Pogledaj Lewis-Klicko... prvo sta mi je palo  napamet.

I da,nemoj ne odgovorit ili napisat nesto u svom stilu sabanski - HEJ DUR PUR JA SAM DAVORIN! :tired:

URED: E da, ovo priznam. :approve Toga se nisi sjetio, sabane... :mrs:
« Zadnja izmjena: 21. Listopad, 2010., 14:37 Pilip »

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #263 : 22. Listopad, 2010., 01:00 »

Koji si ti saban neuki ja ne vjerujem. Stvarno si me iznenadio.
Daj MOLIM TE pogledaj prvi video koji sam stavio i ovo sta si ti nabrojal.... :tired: Na stranu subjektivnost, ovi MMA mecevi su jebeni, daleko od toga da nisu. Ali nisu u rangu ovih dva boksackih. Daj argumente po cemu jesu-po srcanosti, po izdrzljivosti, po volji za ostati na nogama, po volji za srusiti protivnika? :tired:
I ovo za rukavice :hihi: Pogledaj Lewis-Klicko... prvo sta mi je palo  napamet.

I da,nemoj ne odgovorit ili napisat nesto u svom stilu sabanski - HEJ DUR PUR JA SAM DAVORIN! :tired:

URED: E da, ovo priznam. :approve Toga se nisi sjetio, sabane... :mrs:

ne drkaju svi na iživljavanja i krv i mrtve borce koji jedva stoje na nogama. ono, sorry, meni je to patetično. nisam sadist.

više volim ok meč s dobrim nokautom nego mrcvarenje i iživljavanje. a tome šaketanju bez kraja služe lakše kategorije u boksu. nema KO-a jer su obojica bez mase, a opet su žilavi i izsdržljivi. samo se mlate bez smisla. znaš na početku da će meč otić do kraja. zato sam u principu i zamrzio boks. shvatio sam da se svi mečevi koje ja odgledam jednako razvijaju. jedan boksač mlati drugog, ali ga nemre nokautirat jer i ovaj drugi ipak vrijedi nekog kurca + rukavice. i onda skakuću po ringu, ovaj se zaplete u konopce, digne gard ovaj mlati, zagrle se, sudac razdvoji i tak 12 rundi. isuse, ne želim ta govna gledat 12 rundi.

mislim, mralju pilipe ok, svaka čast tim tvojim borcima, ali odbijam pretraživat internete i tražit mrljosa mrljića iz madagaskara koji je u perolakoj kategoriji pobijedio slavena mirosavljevića samo da bi vidio dobar meč.
« Zadnja izmjena: 22. Listopad, 2010., 01:31 beaver hunter »

*

pilip

• 1598
« Odgovori #264 : 22. Listopad, 2010., 07:39 »
Pa da, rekoh da si mrtvi saban. Saban. Kul imenica.

*

progabbeing-jadran

• 3219
  • abrah cadabrah
« Odgovori #265 : 22. Listopad, 2010., 11:20 »
igrić, jesi ti ikad dobio udarac u glavu rukavicom?  :hihi:

*

Freddy

• 5522
  • Briljantin.
« Odgovori #266 : 22. Listopad, 2010., 12:39 »
Jučer smo na treningu imali klubski meč ( meč samo se ishod ne upisuje nigdje ) sa rukavicama od 14-oz. Milina, mlatili se ko budale, a gotovo ništa ne osjetiš ( u uspordbi s normalnim 10 oz. rukavicama ).

Eh da, tek tolko:

http://www.youtube.com/watch?v=Az_2me8pIjQ&feature=player_embedded#!  :ave:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #267 : 23. Listopad, 2010., 15:38 »
igrić, jesi ti ikad dobio udarac u glavu rukavicom?  :hihi:

jesam. a jesi li ti ikad dobio udarac u glavu dok si držao gard s rukavicom od pola metra. nisi mkay

*

blaster32

• Gost
« Odgovori #268 : 23. Listopad, 2010., 16:52 »
Jučer smo na treningu imali klubski meč ( meč samo se ishod ne upisuje nigdje ) sa rukavicama od 14-oz. Milina, mlatili se ko budale, a gotovo ništa ne osjetiš ( u uspordbi s normalnim 10 oz. rukavicama ).

Eh da, tek tolko:

http://www.youtube.com/watch?v=Az_2me8pIjQ&feature=player_embedded#!  :ave:

:ave: :ave:

*

beaver hunter

• 4543
  • I <3 trance
    • Vatreni App
« Odgovori #269 : 23. Listopad, 2010., 17:56 »
hvala. tog nema u boksu. kao i udaraca nogom. i rušenja. i zanimljivosti općenite. ima samo pecto udaranja u rukavice.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9