Ajde, bas me zanima. :tired: Osim Bonnar vs Griffin. I Mirko vs Fedor. Jer ako si mi mislio te stavit, onda si stvarno mrljavi saban. :tired:
Jer ono, ovakvi mecevi u boksu >>>>>>>> MMA. Ima ih sto puta vise u povijesti.
svi mirkovi prije UFC-a, posebno drugi s wanderleijem silvom. fedor - randleman, minotaur - sapp, frye - coleman. to je to što se mogu sjetit, nije da pratim ostalu ekipu u zadnje vrijeme.
stvar je u tome da boks meč kad je dosadan, onda je dosadan. a u MMA-u ak je dosadan ipak možeš vidjet neke varijacije u udarcima i random poteze. pa ono, kulnije bude. i plus, nema onih gej rukavica od pecto metara di možeš mlatit i mlatit i nema krvi jer frajer drži gard.
Koji si ti saban neuki ja ne vjerujem. Stvarno si me iznenadio.
Daj MOLIM TE pogledaj prvi video koji sam stavio i ovo sta si ti nabrojal.... :tired: Na stranu subjektivnost, ovi MMA mecevi su jebeni, daleko od toga da nisu. Ali nisu u rangu ovih dva boksackih. Daj argumente po cemu jesu-po srcanosti, po izdrzljivosti, po volji za ostati na nogama, po volji za srusiti protivnika? :tired:
I ovo za rukavice
Pogledaj Lewis-Klicko... prvo sta mi je palo napamet.
I da,nemoj ne odgovorit ili napisat nesto u svom stilu sabanski - HEJ DUR PUR JA SAM DAVORIN! :tired:
URED: E da, ovo priznam.
Toga se nisi sjetio, sabane... 
ne drkaju svi na iživljavanja i krv i mrtve borce koji jedva stoje na nogama. ono, sorry, meni je to patetično. nisam sadist.
više volim ok meč s dobrim nokautom nego mrcvarenje i iživljavanje. a tome šaketanju bez kraja služe lakše kategorije u boksu. nema KO-a jer su obojica bez mase, a opet su žilavi i izsdržljivi. samo se mlate bez smisla. znaš na početku da će meč otić do kraja. zato sam u principu i zamrzio boks. shvatio sam da se svi mečevi koje ja odgledam jednako razvijaju. jedan boksač mlati drugog, ali ga nemre nokautirat jer i ovaj drugi ipak vrijedi nekog kurca + rukavice. i onda skakuću po ringu, ovaj se zaplete u konopce, digne gard ovaj mlati, zagrle se, sudac razdvoji i tak 12 rundi. isuse, ne želim ta govna gledat 12 rundi.
mislim, mralju pilipe ok, svaka čast tim tvojim borcima, ali odbijam pretraživat internete i tražit mrljosa mrljića iz madagaskara koji je u perolakoj kategoriji pobijedio slavena mirosavljevića samo da bi vidio dobar meč.